Makyaj Teknikleri

2017 Kış Makyajı Trendleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Makyaj trendleri her sezon farklılaşırken bize de ayak uydurmak düşüyor. 2017 kış makyajı da farklı trendlerle gün yüzüne çıkıyor. Bu kış nasıl makyaj yapmalı, hangi trendleri takip etmeli diye merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz!

koyu kış makyajı

Son birkaç sezondur makyaj dünyasında doğallık ön planda. Daha doğal göz makyajları, az kapatıcılık, aydınlık ve ıslak görünüm kış makyajında en çok tercih edilen teknikler. Her ne kadar doğallık trend oldu desek de bu kış da yine bol bol kontür, koyu renk rujlar ve bol maskaralı gözler görmeye devam edeceğiz. O halde işte 2017 kış makyajı trendleri

Bakır ve Toprak Tonlarında Göz Makyajı

Bakır ve Toprak Tonlarında Göz Makyajı

Bakır tonları sonbahardan beri makyaj dünyasını etkisi altına aldı. Her ne kadar sonbaharın rengi gibi görünse de bu kış turuncular, bakırlar, toprak tonları moda dünyasını da etkiledi. Parlak renkleriyle bakır tonlarındaki far paletlerini bu kış edinmeyi ihmal etmeyin. Ağır bir makyaj yapmasanız bile göz kapaklarınıza hafif bir bakır tonlarında far sürmeniz yeterli olacaktır.

Gotik Rujlarla Dudak Makyajı

koyu dudak makyajı

Son sezonlarda koyu ve mat rujlar yükselişe geçti. Bu kış da bu koyu rujları bol bol kullanacağız. Özellikle vişne çürüğü, bordo ve hatta siyah gibi gotik renkler oldukça popüler. Göz makyajınızı yalnızca maskara ile yapıp bu koyu renk rujları kullanabilirsiniz.

Bol Maskaralı Gözler

Bol Maskaralı göz makyajı

Gelelim maskara meselesine. Makyaj trendleri değişse de maskaranın yeri hiç değişmiyor. Ancak 2017 kış makyajı içerisinde en çok göze çarpan detay, boş gözlere yoğun maskara uygulaması oldu. Hiç far ya da göz kalemi kullanmadan kirpiklerinizi tek tek ayıracak ve uzun gösterecek maskarayı birkaç kat uygulamanız yeterli.

Aydınlık Ten Makyajı

Aydınlık Ten Makyajı

Aydınlatıcıların etkisi bu kış da sürecek gibi görünüyor. Fondöteninizi aydınlık ürünlerden seçin ve yüzünüzün çeşitli bölgelerine aydınlatıcı uygulayın. Pudra ile çok fazla mat görünüm sağlamamanız yeterli. Eğer yağlı bir cilt tipine sahipseniz yalnızca T bölgesine pudra geçip elmacık kemiklerinizin üstüne bol aydınlatıcı uygulayabilirsiniz.

Kaşlarınızı Doğal Bırakın

doğal kaş

Kaş makyajı son zamanlarda göz makyajından daha önemli hale geldi. Keskin hatlarla çizilmiş, her yanı doldurulmuş kaşların modası çoktan geçti bile. Bu kış daha doğal kaşlar trend. Kaşlarınızın çevresini keskin çizgilerle belirlemenize gerek yok. Bir kaş maskarasıyla hafifçe doldurmanız yeterli.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir