Saç renkleri

2018 Yılının En Dikkat Çeken 6 Saç Rengi Trendi

tarafından tarihinde yayınlandı.

Henüz 2018 yılının ilk 3 ayını yeni bitirmiş olsak da şimdiden birçok saç rengi trendine şahit olduk. Bu yazımızda bu saç renklerinden en dikkat çeken 6 trendi sizin için bir araya getirdik.

1) Canlı Lila Tonları

Bu sezonun en çok dikkat çeken saç renklerinden birisi parlak lila tonları. Parlak lila tonları içindeki mavi alt tonu sayesinde cildinize daha parlak bir görünüm kazandıracak.

2) Bal Sarısı Ombre

Diğer sarışın tonlarına göre çok daha az bakım gerektiren bu saç rengi içinde sıcak bal tonlarını barındırıyor. Bu yılın en çok kullanılacak sarışın tonu olması kaçınılmaz.

3) Kıpkızıl Saçlar

2017 yılının trendleri olan çilek sarısı ve rose gold gibi renkler bu sezon unutuldu. Siz de bunlar gibi kırmızı tonları sevenlerdenseniz üzülmeyin. 2018 sezonuna kıpkızıl saçlar damgasını vuracak.

4) Kapkara Saçlar

İçinizdeki emoya iyi haber! Bu sezon simsiyah, kapkara saçlar hemen hemen her yerde karşınıza çıkacak. Favori ünlünüzün de bu saç rengini kullandığını görünce bizi hatırlayın 🙂

5) Küllü Kahve

Çikolata kahve ve grinin aşkının meyvesi olan küllü kahve oldukça şık bir saç rengi.

6) Buzlu Platin Sarısı

Geçtiğimiz senelerde platin saç rengi pek ortalarda yoktu. Bu sezon ise buzlu platin tonu ile birlikte platin trendinin sezon sonuna kadar konuşulacağını söyleyebiliriz.


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir