Saç renkleri

2018 Yazının Trend Saç Rengi: Bronz Ombre

tarafından tarihinde yayınlandı.

2018 sezonunun en trend saç rengi hiç kuşkusuz kahve ve tonları.

Farklı kahve tonlarının canlı ve parlak gösterdiği saçlarınıza bir yaz dokunuşu yapmaya ne dersiniz. 2018 saç rengi trendleri arasında yer alan bronz ombre saçlarınıza güneşten açılmış efekti veriyor. Ombre birkaç sezondur oldukça popüler bir saç rengi uygulaması. Ancak kahve tonlarına sahip saçlar için sarı ombrenin modası da geçti. Bu durumda trendlere ayak uydurmak için bronz ombre trendini uygulayabilirsiniz.

bronz ombre saç renkleri 109

Adının bronz olmasının sebebi bu ombre çeşidinin doğal bir ışıltı katmasından kaynaklanıyor. Eğer saçlarınız kahve, kurmal tonlarındaysa uçlarına saçlarınızdan birkaç ton açık renk uygulanıyor ve böylece saçlarınızda güneşten açılmış doğal bir görünüm kazandırılıyor. Eğer saçlarınızın görünümünden sıkıldıysanız ve yaz aylarında stilinize ufak bir dokunuş yapmak istiyorsanız en ideal saç renklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Bronz ombre boyalı saçların yanı sıra doğal kahve saçlar için de oldukça ideal. Saçlarınızın tamamını boyamanıza gerek kalmadan harika bir görünüm kazandırabilirsiniz.

bronz ombre saç renkleri 110bronz ombre saç renkleri 114

Sarah Jessica Parker, Ciara, Jennifer Lopez, Lucy Hale gibi kahve tonlarını kullanan ünlü isimler de bronz ombre saç rengini tercih ediyor.

bronz ombre saç renkleri 103bronz ombre saç renkleri 104bronz ombre saç renkleri 107bronz ombre saç renkleri 108

Peki bronz ombre saç rengi nasıl yapılır?

Bu görünümü elde etmenin yolu saç uçlarınıza kendi saç renginizden birkaç ton açık bir boya uygulamak. Bu görünümü en doğal şekilde oluşturabilmek için profesyonellerden yardım alabilirsiniz. Kendi yöntemlerinizle yapmak istiyorsanız soğuk alt tonlarında bir kahve tonuna sahipseniz yine soğuk alt tonlu bir açık kahve ile saç uçlarınıza ombre yapabilirsiniz.

bronz ombre saç renkleri 111bronz ombre saç renkleri 115bronz ombre saç renkleri 113bronz ombre saç renkleri 116bronz ombre saç renkleri 112

Saç renginize karar vermekte zorlaniyorsaniz, saç renkleri kategorimizede göz atabilirsiniz.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir