Saç renkleri

2017 Sezonuna Damgasını Vuracak 10 Saç Rengi

tarafından tarihinde yayınlandı.

İnsanı en mutlu eden şeylerden biri görünümünde değişiklik yapmaktır. Sa rengini değiştirerek yepyeni bir insan olabilir ya da her zaman dilediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Yıllar geçtikçe saç rengi trendleri de farklılaşıp çeşitleniyor. Bu saç trendleri arasından kendi saç tipinize, modelinize ve ten renginize en uygun seçimi yapmak da size kalıyor. 2017 saç renkleri yine herkesi mutlu edecek muazzam tonları içeriyor.

2017 Sezonunda Trend Olacak 10 Saç Rengi

İşte herkesin kendine en uygun rengi bulabileceği 2017 saç rengi trendleri!

1) Ecaille Saç Rengi

Son birkaç sezondur popüler olan ombre trendinden sonra gölgelerin büyüsünü en iyi şekilde gösteren ecaille trendi ile karşı karşıyayız. Bu teknik tıpkı ombre gibi ışıltı katma amacı taşıyor.

Tek farkı ise 3 farklı tonun bir araya gelmesi ile oluşturuluyor olması. Özellikle kahverengi tonları üzerinde yapılan bu teknik ile saçlarınız çok da ışıltılı ve boyutlu görünüyor. Birçok ünlü şimdiden bu trendi uyguluyor. Jessica Alba’dan Sarah Jessica Parker’a kadar birçok ünlüde bu muhteşem tekniği görmek mümkün.

2) Kaplan Gözü Saç Rengi

2017 saç trendleri genel olarak kahve tonları barındırıyor. Kahve ve altın renklerinin birleşiminden oluşan bu saç rengi de oldukça popüler hale geleceğe benziyor.

Bal rengi tonlarında ama altın yansımaları bulunan kaplan gözü rengi özellikle dalgalı ve omuz hizasındaki saçlar için ideal görünüyor.

3) Abanoz Kahve Saç Rengi

Kahverenginin hakimiyetini bu yıl fazlasıyla göreceğiz. Oldukça koyu bir kahverengi olan abanoz rengi de bu yıl özellikle yaz aylarında çok fazla kullanılacak.

Bu rengin en büyük artısı saçları parlak ve canlı göstermesi. Eğer saçlarınızı koyu bir renge boyatmak istiyorsanız 2017 yılının en trend renklerinden biri olan abanoz saç rengini mutlaka denemelisiniz. Hem beyaz tenliler hem de buğday tenliler için uygun olduğunu söylemek mümkün.

4) Bakır Kızıl Saç Rengi

Kızıl tonları arasında 2017 yılına damgasını vuran renk ise bakır kızılı oldu. Hem kırmızıya hem turuncuya hem de tarçın tonlarına kaçan bu harika renk özellikle beyaz tenli kadınlar için ideal.

bakır saç boyası

Uzun ve gür saçlarınız varsa bakır kızılı sizin için en iyi seçimlerden biri olacaktır. Bu rengin hem kış hem de yaz mevsimine uyması da artı bir özelliği.

Bakır kızı ile ilgili daha fazla öneri görüntülemek için tıklayın.

5) Blonde Gri Saç Rengi

Gri saç rengi popülerliğini hala korusa da farklı tonlarla birleştirilerek çok daha farklı hale getiriliyor. 2017 yılına damgasını vuran renklerden biri de sarı ile grinin birleşimi olan blonde gri oldu.

Eğer sarı saçlarınızın çok daha modern görünmesini istiyorsanız grilik katmanız yeterli. Eğer saçlarınız platin tonundaysa soğuk alt tonlu bir renk olan griye geçişiniz oldukça kolay olacaktır.

6) Blorange Saç Rengi

Saç rengi trendleri arasında en çok konuşulan ve sevilen pastel tonlar oldu. Farklı renklerdeki saçlar artık çok fazla kişi tarafından tercih edilir hale geldi.

Bu pastel tonlar arasında 2017 yılında en popüler olan ton ise blorange oldu. Bu renk sarı ve turuncu tonlarının bir araya gelmesiyle oluşturuluyor. Pastel tonlarında ve bir rose gold görünümü veren bu saç özellikle yaz ayları için harika bir seçenek gibi görünüyor.

7) Yoğun Çikolata Kahve Saç Rengi

Kahverengi tonlarının 2017 yılının en popüler rengi olduğunu söylemiştik. Bu trendi yakalamak ve saçlarınızın daha parlak, dolgun ve canlı görünmesini istiyorsanız saçlarınızı yoğun çikolata kahve rengine boyatabilirsiniz.

Normal bir çikolata kahveye göre biraz daha koyu olması ve başka hiçbir ton barındırmaması bu rengi çok daha göz alıcı bir hale getiriyor. Tek renk olmasına rağmen saçları havalı gösteren bu rengi Kendall Jenner’da görmek mümkün.

8) Ronze Saç Rengi

Soluk tene sahip biriyseniz 2017 saç renkleri arasındaki en muazzam renk olan ronze rengini mutlaka denemelisiniz.

Bronz kahve ile bakır kızıl renklerinin karışımı olan bu turuncumsu renk beyaz tenlilerde harika bir görünüm oluşturuyor.

Emma Stone, Amy Adams gibi ünlülerde görebileceğiniz ronze rengi hep uzun hem kısa saçlarda mükemmel sonuç veriyor.

9) Gri Saç Rengi

Büyük bir patlamayla duyulan ve hemen herkesin hayran kaldığı gri rengi, kısa bir süre popüler olup unutulacak gibi görünse de 2017 yılında da popülerliğini sürdürüyor.

Gri saçlar koyu dip boyaları, boyut kazandıran tonlarla birlikte çok daha fazla gündemde kalacak gibi görünüyor. Başlangıçta kısa ve daha marjinal saç modellerinde ön plana çıkan gri rengi artık uzun, dalgalı saç modellerinde de göreceğiz.
gri saç rengi tonları
Gri saç renginin tonları ile ilgili bilgi almak için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

10) Eclipting Saç Rengi Tekniği

Son olarak ise bir saç rengi tekniği olan eclipting tekniğinden bahsedebiliriz. Yüzü inceltmek, hatlarını ortaya çıkarmak için kullanılan kontür tekniğinin saç rengine uygulanması anlamına gelen eclipting tekniği 2017 yılında ön plana çıkıyor.

Yüz tipinize göre saçlarınızın hangi bölgesine balyaj atılacağını belirleyen bu teknik ile yüzünüzü daha ince gösterebilir ya da yüz hatlarınızı belirginleştirebilirsiniz.


Bu sene bol bol göreceğimiz 2017 yılının trend saç renkleri bunlar 🙂 Sezonun diğer trendlerini incelemek için saç renkleri kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir