Gelinlik Modelleri

2016 En İyi Gelin Ayakkabısı Modelleri – En Güzel 5 Gelin Ayakkabısı

tarafından tarihinde yayınlandı.

Hayalinizdeki gelinliği bulduysanız artık geriye gelinliğinize en yakışacak detaylardan birisi olan ayakkabıları seçmek kaldı. Birçok detay gelinlik seçimine göre şekillenir ayakkabı seçimi de bunlardan biridir. Gelinlik almadan ayakkabı ve aksesuar gibi seçimler yapmamanızda fayda var. Gelin ayakkabısı seçmek için ise pek çok unsur bulunuyor. Bu yazımızda bunlardan bahsederek en güzel gelin ayakkabısı önerilerimizi sizlere sunacağız.

Gelin Ayakkabısı Modelleri 2016 – 2017

Düğün mekanı, mevsim, gelinlik modeli, düğün teması ve elbette gelin adayının zevki bu unsurlardan birkaçı. Bunları göz önünde bulundurarak en uygun ayakkabıyı seçebilirsiniz.

işlemeli pırlantalı gelin ayakkabısı

Bu seçimi sizler için kolaylaştırmayı amaçlıyoruz ve en iyi 5 gelin ayakkabısı modelini paylaşıyoruz!

Klasikten Şaşmam Diyenlere

rugan gelin ayakkabısı

Gelinlik seçiminde de, saç ve makyaj seçiminde de asla klasiğin dışına çıkmam diyenlerdenseniz gelin ayakkabınız da klasik bir model olmalı. Peki klasik gelin ayakkabısı nasıl olmalı? Nude, pudra veya beyaz renkte, hiçbir detayı bulunmayan düz rugan ya da mat deri ayakkabılar klasik modellerdendir.

klasik gelin ayakkabısı

Bir de son dönemde moda olan stiletto tarzındaki sivri burunlu topuklu ayakkabılar da seçenekleriniz arasında yer almalıdır.

Danteli Ayakkabınıza Taşıyın

topuklu dantelli gelin ayakkabısı

Dantel düğünlerin en önemli malzemelerinden biridir. Gelinlik, gelin buketi ve hatta mekan dekorasyonuna kadar pek çok alanda dantel kullanılabilir. Ayakkabınızı da dantel süslemeli modellerden seçerek hoş bir görünüm yaratabilirsiniz. Vintage, prenses ya da bohem tarzdaki gelinlikler için tercih edebileceğiniz dantelli ayakkabılar zarif bir seçim olacaktır.

Renkli ve Enerjik Ayakkabılar

mavi gelin ayakkabısı

Renkleri kullanmaktan çekinmeyen gelin adayları için harika bir alternatif olan renkli ayakkabılar son dönemde oldukça trend. Mavi, turuncu, kırmızı, pembe gibi capcanlı renklere sahip topuklu ayakkabılar gelinliklerin altında oldukça hoş görünüyor.

kırmızı bordo topuklu gelin ayakkabısı

Yalnızca kısa gelinlik modelleri tercih edenlerin giyebileceği ayakkabılar değil, tam tersine uzun gelinliklerde yürürken eteklerinizi her kaldırdığınızda göze çarpması için tercih edilebilecek bir ayakkabı modeli.

Rahatlığın Simgesi, Düz Tabanlı Ayakkabılar

gelin ayakkabısı

Düğün boyunca enerjinizin yerinde kalmasını istiyorsanız ve topuklu ayakkabı giymek konusunda çekinceleriniz varsa kesinlikle düz tabanlı ayakkabılar tercih etmelisiniz.  Zarif bir seçim için babetleri tercih edebileceğiniz gibi sizin için özel olarak taşlarla süslenmiş spor ayakkabıları da tercih ederek hem rahat hem de tarz bir gelin olma şansını elde edebilirsiniz.

En Güzel Gelin Ayakkabıları

Yukarıdaki önerilerimiz hoşunuza gitmediyse veya hayalinizdeki o gelin ayakkabısı modelini bulamadıysanız işte sizin için seçtiğimiz en güzel gelin ayakkabıları!

2016 gelin ayakkabısı

2017 dolgu topuk gelin ayakkabısı

danteli gelin ayakkabısı

en güzel gelin ayakkabısı

gelin ayakkabı modelleri

gelin ayakkabısı modeli

gelin ayakkabısı modelleri

gelin ayakkabısı

işlemeli gelin ayakkabısı

mavi renk pırlantalı gelin ayakkabısı

pırlantalı gelin ayakkabıları

pırlantalı gelin ayakkabısı modeli

sade ve şık gelin ayakkabısı

şık gelin ayakkabısı


2 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir