Gelinlik Modelleri

2016 Trendi Uzun Kollu Gelinlikler

tarafından tarihinde yayınlandı.

Birçok gelinlik markası, yaptığı birbirinden güzel tasarımlarla her sezonun gelinlik trendlerini belirliyor. Hayatınızın en önemli gününde büyüleyici görünmenizi sağlayacak gelinliği seçmeniz için önünüzde sayısız seçenek varken işinizi biraz daha kolaylaştırmak için trendlere göz atabilirsiniz. 2016 gelinlik trendleri arasında yükselişe geçen ve hemen her düğün temasına uyum gösteren uzun kollu gelinlik modelleri sizi de büyüleyebilir. Romantik, asil ve etkileyici kısacası kusursuz görünmek için tercih edilebilecek en iyi gelinlik modellerinden biri olan uzun kollu gelinlikler, belki de aradığınız gelinlik modelidir.

uzun kollu gelinlikler

Son dönemde birbiri ardına sunulan ünlü markaların gelinlik koleksiyonlarında da dikkat çeken uzun kollu gelinlik modelleri, hem yaz hem de kış düğünleri için ideal. Farklı detaylarla her türlü düğün mekanı için uygun hale getirilebilecek bu gelinlik modelini zarif görünmek için tercih edebilirsiniz.

Balık formlu ve uzun kollu gelinlik modelleri

uzun kollu balık formlu gelinlik

Uzun kollu gelinliklerde en çok göze çarpan, balık formlu gelinlikler oluyor. Kimi zaman tül kimi zaman ise dantel olan uzun kollara bir de balık formu eklendiği zaman ortaya gerçekten büyüleyici bir görünüm çıkabiliyor. Eğer vücut tipiniz uygunsa böyle bir gelinliğin içerisinde harika görünebilirsiniz.

dantelli uzun kollu gelinlik

Uzun kollu gelinliklerde en sık kullanılan ve gelinliği bambaşka bir havaya sokan detay ise derin V dekoltesi. Tamamı dantelli, V yakalı ve uzun kollu gelinliklerle 2016 sezonunun en harika gelini olabilirsiniz.

Bohem Gelinliklerde Uzun Kol Detayı

Hemen her temaya uyum sağlayan uzun kollar elbette bohem tarza da muhteşem bir şekilde bütünleniyor. Salaş etekli, çiçekli işlemelerle süslü, kır düğününe uygun gelinlikler uzun kol trendi ile birleştiğinde çok daha harika görünüyor. Kayık yaka ve uzun kol detayını da bir araya getirerek kır düğünü için büyüleyici görünebilirsiniz.

uzun kollu gelinlik modelleri

Genellikle kollara yapışan, dantelli kollu gelinlik modelleri göze çarpsa da bol ve salaş bir şekilde tasarlanan uzun kollu modeller de mevcut. Salaş bir şekilde duran şifon ya da tülden yapılmış bu uzun kollu gelinlikler de hemen her düğün mekanına uyum sağlayabilir. Büyük beden gelinlik modellerinde de yine uzun kolu sıkça görmek mümkün.

Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

Sizin için en güzel uzun kollu gelinlik modellerini seçtik. Belki de içlerinden birisi aradığınız gelinliktir. Kim bilir? 🙂

sırtı işlemeli uzun kollu gelinlik

uzun kollu danteli gelinlik modeli

uzun kollu dar gelinlik

uzun kollu gelinlik dantelli

uzun kollu gelinlik modelleri

uzun kollu gelinlik

dantelli sırtı dekolteli gelinlik

kolları uzun ve dantelli gelinlik

özel tasarım gelinlik

salaş gelinlik modelleri

sırtı v dekolteli uzun kollu gelinlik

uzun kollu dantelli salaş gelinlik

uzun kollu dar gelinlik modeli

uzun kollu gelinlikler 2016

uzun kollu gelinlikler 2016 modası

dantelli gelinlik

Uzun kollu gelinlik modası 2016 sezonunda bu şekilde olacak. Diğer önerilerimizi ve gelinlik modellerini görüntülemek için buraya tıklayın.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir