Saç Modelleri

2018 Yılının Trendi Olacak 6 Saç Modeli

tarafından tarihinde yayınlandı.

Hızla 2017 yılının sonuna doğru gelirken önümüzdeki sezonun trendleri de kendini göstermeye başladı. Durum böyle olunca neden önümüzdeki sezonun trendlerine kendimizi hazırlamayalım ki? İşte 2018 yılında moda olacak 6 saç trendi!

1) Tepeden Topuz Kullanmaya Hazırlanın

İster açık ister diğer türlü kullanabileceğiniz tepeden topuz modeli 2018 saç modelleri arasında en trend modellerden birisi.

2) Siyah Kurdele ile Düşük Topuzlar

Atkuyruğu modeli kırmızı halının en rahat saç modellerinden birisi. Düşük topuz modeli ise en az atkuyruğu kadar şık ve rahat. Bu sene podyumlarda sık sık şirin saç aksesuarlarıyla birlikte gördüğümüz düşük topuz modelinin en trend hali ise hiç şüphesiz ki siyah kurdele ile yapılan aşağıdaki modeller.

3)Zenci Örgüsü

Örgülü modellerin her zaman moda ve trend kalacağını söylememize bile gerek yok. 2018 yılında en dikkat çeken örgü modeli ise bu sezonun koleksiyonlarında sık sık gördüğümüz zenci örgüsü!

4)Ortadan Ayrılmış Modeller

2018 yılının en kolay ve en popüler modellerinden birisi ise ortadan ayrılmış olarak kullanacağınız saç modelleri

5)Islak Modeller

İşte saç stili dünyasının trendlerinden düşmeye hiç niyeti olmayan ıslak saç modası. Geçen sezonlarda da oldukça moda olan ıslak görünümlü saçlar bu sene de sık sık karşımıza çıkacak.

6) Bob Tarzı Dalgalı Kesimler

Bu sene bob kesimlerinin hemen hemen hepsi moda. Dalgalı bob kesimler ise bu trendin en öne çıkan modeli.

Daha fazla bob kesimi görüntülemek için tıklayın.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir