Moda

2017 Kış Modasında İşleme Trendi

tarafından tarihinde yayınlandı.

Herkesin bildiği gibi moda sık sık kendini tekrar ediyor. Ancak bu tekrar ediş, geçmişteki trendleri olduğu gibi tekrar kullanmak anlamına gelmiyor. Geçmiş yıllardaki trendleri günümüze uyarlayarak yeniden trend olmasını sağlayan moda dünyası bizim modası geçmiş diye tabir ettiğimiz her şeyi bize yeniden sevdiriyor. Nostaljik detayları çok sevmemizin nedeni de bu. Modernleştirilen nostaljik detaylardan biri de işleme detayı oldu. Kot ceketlerden kazaklara, pantolonlardan ayakkabılara kadar uzanan el işlemeleri, moda dünyasını etkisi altına aldı. Siz de kombinlerinize hem renk katmak hem de nostaljik bir rüzgar estirmek istiyorsanız işleme trendi ile tanışmanın zamanı geldi demektir.

çiçek işleme

İşlemeli Transparan Kıyafetler

Son birkaç sezondur transparan kumaşlar, tüller bir hayli popüler oldu. İşleme trendi de bu harika trend ile birleşince ortaya muhteşem bir görünüm çıktı.

transparan işlemeli kıyafet

Çiçekli, güllü, dallı işlemeleri siyah tül üzerinde görmek bambaşka bir haz uyandırmıyor mu? Tül gömlekler, bluzlar, etekler bu işlemelerin en çok yakıştığı kıyafetler arasında yer alıyor.

İşlemeli Pantolonlar

Son zamanların trendi mom jeans ve boyfrend jeans pantolonlar renklenmeye oldukça açık.

işlemeli pantolon

Kot pantolon üzerindeki farklı işlemeler tarzınıza bambaşka bir hava kazandırıyor.

çiçek işlemeli mom jean

Günlük kombinlerinize renk katmak için siz de işlemeli pantolonları tercih edebilirsiniz.

Çiçek İşlemeli Çanta Ve Ayakkabılar

işlemeli ayakkabı

Kıyafetlerin yanı sıra işleme trendini ayakkabılarda görmek çok da şaşırtıcı oldu. Kadife ayakkabılardan sonra bu harika işlemeli ayakkabılar da gönlünüzün tahtına oturacak cinsten. Özellikle yarım çizmelerde harikalar yaratan bu mavi, kırmızı, yeşil işlemelerle stilinizin altını çizebilirsiniz. Aynı şekilde şık el çantalarında da bu işlemeleri görmek mümkün.

işlemeli çanta

İşlemeli Kıyafetleri Nasıl Kombinleyelim?

Eteklerden ceketlere, kabanlardan ayakkabılara kadar her yerde gördüğümüz işlemeli kıyafetleri en iyi nasıl kullanacağımıza gelelim. Günlük işlemeli kıyafetleri daha sade parçalarla kombinlemekte fayda var.

işlemeli kıyafet kombin

Düz ve tek renkli parçaların içerisinde bir tane işlemeli parça yeterli olacaktır. Özel günlerde şık işlemeli elbiseleri gösterişli takılarla birlikte bütünleyebilirsiniz. İşlemeli gömlek, ceket ya da bluzları koyu renkli rujlar ve choker kolyelerle birlikte kullanabilirsiniz. Çiçek işlemleriyle süslenmiş kot pantolonlarınızı beyaz spor ayakkabılarla birlikte kullanarak stilinizi ortaya koyabilirsiniz. İşlemenin naifliğini maskülen parçalarla dengelemek için Oxford ayakkabılar ya da maskülen kabanlar da tercih edebilirsiniz.

 


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir