Moda

2017 Kış Modası Şişme Mont Trendi

tarafından tarihinde yayınlandı.

Soğuk havalar etkisini arttırırken hem üşümemek hem de stil sahibi olmak bir hayli zorlaşıyor. Ancak son dönemlerde moda dünyasındaki birçok trend işlevsel yönleriyle de dikkat çekmeye başladı. Bu kış sezonunda şık görünmenin yanında sıcak kalmayı da başarmak mümkün. Bu trendlerden biri de şişme mont trendi oldu. Şişme montlar soğuğu geçirmeyen, insanı sıcacık tutan harika bir dış giyim ürünü. 90-2000 yılları arasında trend olan ve zamanla modası geçen bu montlar 2017 kış modası ile tekrar gün yüzüne çıktı.

Şişme Mont Modelleri

kadın şişme mont modelleri

Modanın kendini tekrar ediyor olması bazen gerçekten işe yarıyor. Şişme mont trendi farklı detaylar ve farklı modellerle şekil değiştirerek geri geldi. Bu soğuk günlerde hem üşümemek hem de modaya ayak uydurmak için siz de gardırobunuza bir şişme mont katmalısınız. İşte en güzel şişme mont modelleri

Metalik Şişme Mont Modelleri

metalik mont modeli

Son sezonda hem kozmetik dünyasında hem de moda dünyasında bir metalik trendi oluştu. Göz makyajlarından çantalara, ayakkabılardan rujlara kadar metalik detaylar her yerde. Bu trend elbette şişme montlara da yansıdı. Özellikle milenyum modasını anımsatan gümüş metalik şişme mont modelleri tüm moda dünyasında yankı uyandırdı. Siz de stilinize farklılık katmak için bu harika metalik montları tercih edebilirsiniz.

Uzun Şişme Mont Modelleri

uzun şişme mont

Maxi olarak da anılan uzun montlar birkaç sezondur revaçta. Kabanlar, trençkotlar bileklere kadar uzadı. Bu uzun dış giyim detayı şişme montlarda da karşımıza çıkıyor.

uzun şişme mont modelleri

Kimi zaman kalçada biten kimi zaman bileklere kadar uzanan şişme montlar ile üşümemeyi garanti altına alırken modaya da ayak uydurabilirsiniz.

Canlı Renklerle Şişme Mont Trendi

renkli şişme mont modelleri

Son birkaç sezondur kış modasında da canlı renkler söz konusu. Grilerin siyahların yeri başka olsa da pembeler, fuşyalar, kırmızılar da kış kombinlerine çok yakışıyor. Siz de kombininize renk katmak için bu harika renklere sahip şişme montlar tercih edebilirsiniz. Pembe gibi capcanlı renkli şişme mont modelleri  birçok ünlünün de tercihi.

Nostaljik Sportif Şişme Montlar

Nostaljik Sportif Şişme Montlar

90’larda popüler olan şişme montlar bu sezonda vitrinleri süslüyor. Son derece şık şişme montların yanı sıra 90’lar modasını tamamen yansıtan sportif montlar da birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Özellikle spor kombinleri için bu tarz şişme montlar tercih edebilirsiniz.

Siyah Şişme Mont Modelleri

siyah şişme mont

Tek başına yeterince dikkat çekici olan şişme montları giyerken riske girmemek istiyorsanız klasik siyah modelleri de tercih edebilirsiniz.

siyah şişme mont modelleri

Birçok kombine yakışabilecek siyah şişme montlar hala oldukça popüler


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir