Moda

2017 Kış Mevsiminin En Trend Kazak Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Kış mevsiminin en güzel yanı çeşit çeşit kazaklar giyebilmek. Hem sıcacık tutan hem de harika kombinler oluşturan kazaklar, kış aylarında gardıropların en favori parçaları oluyor.

2017 Kazak Modelleri

Peki bu kış mevsiminde hangi tarz kazaklar daha trend? İşte size 2017 Kış mevsiminin kazak trendleri

İspanyol Kollu Kazak Modelleri

İspanyol Kollu Kazak Modelleri

İspanyol paçalardan sonra bu kış sezonunda İspanyol kollar da ön plana çıktı. Kolları çan şeklinde inen bu harika kazaklar stil sahibi görünmek için birebir.

İspanyol Kollu Kazak

Üst kısmı boğazlı, bisiklet yaka ya da düz yakalı olabilen bu kazakların bütün havası kollarında. Bu kazak kolları itibariyle oldukça dikkat çekici bir parça olduğu için düz pantolon ya da eteklerle kombinleyebilirsiniz. Bu kazak ile giyeceğiniz kabanı da iyi seçmelisiniz. Çünkü kol kısmı dar bir kaban ile giymeye kalkarsanız kazağın kollarını kabanınıza sığdıramayabilirsiniz. Yarasa kollu kabanlar ya da pançolarla uygun olabilir.

Yarasa Kollu Kazaklar

Yarasa Kollu Kazak

Yarasa kol hemen her kıyafette tercih edilen bir detay oldu. Yarasa kollu kabanlar ve elbiseler en sevilenler arasında yer alıyor. Bu trendden elbette kazaklar da nasibini aldı. Şık görünmek ve aynı zamanda üşümemek istiyorsanız kesinlikle bu tarz kazaklar tercih edebilirsiniz.

yarasa kollu kazak modeli

Kalın, düz renkli, şık bir yarasa kollu kazağı hem ofiste hem de günlük olarak tercih edebilirsiniz.

Oversized Kazak Modelleri

Oversized yani büyük beden kıyafetler son birkaç sezondur trend. Kabanlar, pantolonlar, ceketler birkaç beden büyük tercih ediliyor.

bol kazak modelleri

Bu şekilde daha cool ve stil sahibi görünmek mümkün. Oversized trendini bu kış kazaklarda da görüyoruz.

bol kazak modeli

Eğer siz de yumuşacık, kalın, sıcacık kazakların içinde kaybolmak istiyorsanız bu salaş ve bol kazakları tercih edebilirsiniz. Böylece soğuktan korunurken stilinizden de bir şey kaybetmemiş olursunuz.

Omuz Dekolteli Kazak Modelleri

Omuz Dekolteli Kazak

Dekolte trendi ayakkabılara kadar ulaşmışken kazaklara da uğramadan geçmemiş.

2017 omuz dekolteli kazak

Geçen sezondan beri omuzları açıkta bırakan kazak modelleri ön plana çıktı. Eğer siz de bu pencereli kazakların görünümünden hoşlanıyorsanız bu kış da dolabınıza birkaç tane model katabilirsiniz.

2017 omuz dekolteli ve pencereli kazak

Çünkü bu model kazakların modası bir süre daha geçmeyecek gibi görünüyor.

Balıkçı Yaka Kazak Modelleri

2017 balıkçı yaka kazak modelleri

Geçen sezondan beri yükselişte olan balıkçı yaka ya da boğazlı kazak modelleri bu sezon da gözde modeller arasında yer alıyor.

2017 balıkçı yaka bol kazak

Desenli, düz, pastel renklerde veya salaş balıkçı yakalı kazaklar ile harika görünebilirsiniz. Bu kazakları deri etekler, tayt ve çizme ikilisi ya da skinny pantolonlarla kombinleyebilirsiniz.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir