Gelinlik Modelleri

2016 Gelinlik Modası: Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

İlkbahar veya yaz düğünü planlıyorsanız gelinlik seçiminizi de bu yönde yapmanızda fayda var. En trend yaz gelinlikleri arasında yer alan sırt dekolteli modeller, ünlülerin de düğünlerinde tercih ettiği bir gelinlik modeli olarak biliniyor. Sırt dekoltesi oldukça zarif ve şık bir görünüm yarattığından gelin adayları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Sırt dekolteleri çok farklı detaylarla çeşitlendirilerek seçenekleri de zenginleştiriyor. Kendi vücut tipinize, düğün mekanına ya da zevkinize en uygun sırt dekolteli gelinlik modelini seçmek için sayısız seçeneğe sahipsiniz.

2016 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 3

En popüler sırtı açık gelinlikler arasında derin dekolteler yer alıyor.  Bel bölgesine kadar inen dekolte, sırtınızın büyük bir kısmını açıkta bırakarak zarif bir görünüm yaratıyor. Böyle bir gelinlik modelinde tüm dikkat sırt bölgesinde olacağı için genellikle gelinliğin diğer bölgeleri daha sade bırakılıyor. Elbette sırt dekolteli bir gelinlikte saç modeli de topuz modelleri arasından seçilirse çok daha şık bir görünüme ulaşmak mümkün. Gelinliğinizi sırt dekolteli seçtiyseniz göğüs dekoltesi kullanmamanız çok daha yerinde bir tercih olur. Çünkü birden fazla dekolte hoş bir görünüm yaratmaz. İnce askılı modeller bu açıdan çok daha şık bir seçim olacaktır. Halter yaka da yine sırtı açık gelinlikler için ideal bir göğüs tasarımıdır.

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 4

Hem zarif hem de çok iddialı olmayan bir sırt dekoltesi istiyorsanız son dönemin trendi olan pencereli gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Kalp, üçgen gibi figürlere sahip pencerelerle oluşturulan sırt dekolteleri oldukça yaratıcı bir görünüm sergiliyor. Hem sırtınızı zarif gösterebilecek hem de farklı bir gelinlik modeline sahip olabileceğiniz bu tür bir model tercih edebilirsiniz. Sırt bölgenizi tamamen açıkta bırakmak istemiyorsanız transparan kumaş da tercih edebilirsiniz. Dantel ve boncuklarla süslenmiş transparan bir sırt dekoltesi sizi hem zarif hem de şık gösterebilir. Sırt dekolteleri en çok düz kesimli ve de balık formlu gelinliklere yakışıyor. Tüm ilgi arka bölümünüzde olacağı için gelinliğin kuyruğunu da uzun tutarak çok daha hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz. Yandan topuz, balerin topuzu ya da yandan örgü gibi saç modelleri sırt dekolteli gelinlikler için en ideal modellerdir.

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 2

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 5

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 6

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 7

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 8

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 9

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 10

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 11

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 12

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 13

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 14

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 15

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 17

2016 sırt dekolteli gelinlik modeli 18

Sırtı açık gelinlik modelleri ile ilgili önerilerimizin sonuna geldik 🙁 Diğer gelinlik modelleri önerilerimizi de görmek isteyebilirsiniz


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir