Gelinlik Modelleri

2016 Gelinlik Modası: Kabarık Prenses Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Düğün gününüz, hayatınızın en özel ve en önemli günüdür. Ve bu önemli günde kusursuz görünmek için en iyi hazırlığı yapmanız gerekir. Düğün hazırlığı içerisinde büyük öneme sahip olan gelinlik seçimi, gelin adaylarının en çok heyecanlandığı ve aynı zamanda en çok endişe duyduğu kısımdır. Doğru gelinliği bulmak ve bu gelinliğin içinde kusursuz görünmek hemen her kadının hayalidir. Bu büyük günde prensesler gibi görünmek ve öyle hissetmek için tercih edebileceğiniz gelinlik modeli de prenses gelinlikler olmalıdır.

Kabarık Prenses Gelinlik Modelleri

Gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen modellerden olan kabarık gelinlikler, moda dünyasında prenses gelinlik olarak anılıyor.

prenses gelinlik

Masal prenseslerinin balo gecelerinde giydiği elbiseleri andıran bu gelinliklerle kendinizi bir masal dünyasında gibi hissedebilirsiniz. Eğer düğününüzü balo salonu gibi bir yerde yapmayı planlıyorsanız bu gelinlik modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca otel düğünleri ya da tarihi mekan düğünleri için de uygun bir seçim olabilir.

2016 prenses gelinlik modası

Kabarık gelinlikler bel bölgesinden itibaren genişlediği için kalça ya da bacaklarınız için endişelenmeniz gerekmez. Çünkü bu tür gelinliklerde tüm ilgi üst kısımdadır. Bu yüzden sırt dekolteli, omuz detaylı ya da göğüs dekolteli gelinlikler tercih edebilirsiniz. Bel kısmından oturan ve taşlarla süslenen bir üst kısma sahip olan bir gelinlik modeli ile prenses gibi görünmeniz mümkündür.

prenses gelinlik modelleri

Özellikle kalp şeklinde bir göğüs bölgesine sahip olan gelinlikler prenses gibi görünmek için idealdir. Böyle bir model tercih ediyorsanız prenseslere yaraşır bir topuz ve abartılı bir makyaj ile görünümünüzü tamamlamalısınız. Elbette kabarık gelinliğinizi daha iyi taşımak için de yüksek topuklu ayakkabı tercih etmenizde fayda var. Böylece hem gösterişli hem de göz alıcı görünme şansına erişebilirsiniz.

kabarık prenses gelinlik

Kabarık gelinliklerin etek bölümlerinde çoğunlukla tül kumaş kullanılsa da saten kumaştan oluşan gelinlikler de oldukça ilgi görüyor. Daha gösterişli ve şık bir görünüm için kabarık tül etekler yerinde bir tercih olacaktır. Bacak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermek ve belinizin de daha ince gözükmesini sağlamak için bel oyuntunuzda taşlı bir kemer detayı bulundurabilir ve böylece kusursuz bir gelin olabilirsiniz.

prenses gelinlik modeli
prenses gelinlikler
2016 prenses gelinlik

prenses gelinlik model örnekleri
kabarık prenses gelinlik modelleri
kabarık gelinlik
2016 kabarık gelinlik
kabarık gelinlik modelleri
kabarık gelinlikler
kabarık gelinlik modeli
2016 kabarık prenses gelinlikleri
2016 kabarık prenses gelinlik modeli

Prenses gelinlik modelleri gerçekten çok güzel değil mi ? 🙂 Peki siz bu özel günde ne tarz bir gelinlik giyeceksiniz?


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir