Gelinlik Modelleri

2016 Dantel Gelinlik Modelleri ve Dantel Gelinlik Modası

tarafından tarihinde yayınlandı.

Gelin adayları için, düğün hazırlığı içerisine en çok önem taşıyan kısım hiç kuşkusuz gelinlik seçimidir. Düğün gününüzde kusursuz görünmek için en uygun gelinliği bulmak çok önemlidir. Moda trendlerine, kendi vücut tipinize, zevkinize ve düğün mekanına uygun bir gelinlik bulmak için sıkı bir araştırma yapmalısınız. Elbette bu araştırmadan önce ne istediğinizi bilmeniz de size büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Genel hatlarıyla nasıl bir gelinlik istediğinize kadar verdikten sonra doğru modeli bulmak, çorap söküğü gibi gelir. Gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen ve en zahmetsiz şıklığa ulaştıran gelinlik modeli ise hiç kuşkusuz dantelli gelinliklerdir.

dantel gelinlik modeli

Dantel bir gelin için son derece önemli bir kumaştır. Hem şık hem özel hem de zarif görünmenizi sağlayacak olan dantel, gelinliğinizde farklı şekillerde var olabilir.

2016 Dantel Gelinlik Modelleri

Tamamı dantelden oluşan gelinlikler son dönemde bir hayli trend.

dantel gelinlik

Üst kısmından başlayarak etek kısmına yayılan, dantelli gelinlikler özellikle gösterişli bir mekanda düğün yapacak olan gelin adayları için idealdir. Dantel desenleri çiçek, yaprak gibi farklı figürlere sahip olabiliyor. Gelinliğin tamamı çiçek desenlerine sahip dantel kumaşı ile oluşturulabilir. Bunun yanı sıra hem kaliteli hem de lüks görünümüyle gelinliklerde en sık tercih edilen dantel türü de Fransız danteli.

Dantel Gelinlik Modelleri

güzel dantel gelinlik

Dantel süslemesi gelinliğin tamamında bulunmasının yanı sıra yalnızca üst kısmı da süsleyebilir. Straplez bir gelinlik modelinde göğüs bölgesini daha çok ön plana çıkarmak amacıyla dantel süslemeleri yapılabilir. Bu süslemeler bel bölgesine kadar iner ve etek kısmı tül ya da saten kumaşıyla devam eder. Dantelin üst kısımda kullanılma şekillerinden en popüler olanı, uzun kollu gelinlik modellerinde görülür. Tüm kolu saran dantel harika ve zarif bir görünüm kazandırır. Düşük omuzlu gelinlik modelleri de dantel kumaşı ile birleştiğinde çok şık bir görünüm oluşturabilir. Dantel ayrıca sırt dekoltesi, göğüs dekoltesi, bel bölgesi gibi detayları da çok daha zarif göstermeye yarar. Gelinlikte kullanılan dantelin aynısını duvak kenarlarında ya da duvağın tamamında da kullanabilirsiniz. Böylece hem bütünlük sağlarsınız hem de şık bir görünüme ulaşırsınız. Aşağıdaki 2016 dantel gelinlik modelleri ve önerilerimize göz atmayı unutmayın 🙂

dantel gelinlik örnekleri

harika dantel gelinlik

heryeri dantel olan dantel gelinlik

iki açıdan dantel gelinlik

önden arkadan dantel gelinlik

şık dantel gelinlik modeli

şık dantel gelinlik

uzun dantel gelinlik

zarif dantel gelinlik uzun

zarif dantel gelinlik

2016 dantel gelinlik modası

2016 dantel gelinlik

0arkadan dantel gelinlik

askısız dantel gelinlik

dantel gelinlik modası

 

dantel gelinlik modelleri


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir