Saç renkleri

2016 Saç Renkleri – 2016 modasına uygun saç renkleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Yeni bir yıla yeni saçlar ve stiller ile girmek, kendinizi baştan yaratmanızı sağlayabilir. Eskiyen saçlarınızı ve saç renginizi bir kenara bırakıp, 2016’ya yeni saç renkleri ve stilleri ile yelken açabilirsiniz. Her yıl belli renkler ve stiller modanın başında gelirken, 2016 da moda da olacak olan renkleri sizlere aktarmaya çalışacağız. Bu yıl, bildiğiniz üzere, bal köpüğü rengi trend renklerdendi. Balköpüğü rengi gelecek sezonda, 2016’da, yerini korumaya devam edecek gibi gözüküyor. İlk olarak bal köpüğü saç rengi hakkında biraz bilgi verip daha sonra diğer trend renkleri de sizlerle paylaşacağız.

2016 Saç Renkleri

2016 Kızıl kahve saç renk tonları

Her sezon olduğu gibi 2016 yılının gelmesi ile birlikte yeni saç renkleri ortaya çıktı ve bunlar 2016 saç renkleri trendlerini belirliyor. Size yardımcı olmak adına sizin için tek tek seçtiğim(Aslında bir nebze zor oldu gerçekten çok güzel saç renkleri mevcut ve aralarından seçim yapmak zorunda kaldım) 2016 saç renklerini tek tek tanıyalım. İlk olarak bal köpüğü saç rengi ile başlıyorum.

Bal Köpüğü Saç Rengi
Birçok kadının tercihi olan bal köpüğü saç rengi, son zamanların en trend saç renklerinden olmayı başarmıştır. Balköpüğü saç rengini yaş gözetmeksizin tüm kadınlar rahatlıkla kullanabilir. Sarı tonunun koyuluğu ile dikkatleri üzerine toplayan bu saç rengi, dore tonlarını da içerisinde barındırmaktadır. Bazı kadınlar sarı saçlardan vazgeçmeyi istemezler, özellikle bu kadınlar için balköpüğü saç rengi, sarının bir değişik tonu olarak, en doğru tercih olarak görülebilir.
Bal köpüğü saç rengi
2016 Bal köpüğü saç renkleri
Kahküllü Bal köpüğü saç renkleri

Çilek Sarısı Saç Rengi
2016’ya doğru ilerlerken, trend saç modelleri arasında çilek sarısı da fark ediliyor. Özellikle kış sezonu defilelerinde sıkça kullanılan bu renk 2016 saç modasını takip eden kadınlar için büyük sinyaller veriyor. Bu saç rengi defilelerde de görüldüğü üzere, beyaz tenli kadınlara olağanüstü bir görünüm kazandırıyor. Çilek sarısı aynı zamanda içerisinde kızıl ve sarı renklerini yumuşak bir şekilde kaynaştıran özel bir renktir. Bu saç rengini özellikle dalgalı saçlara ve solgun, açık tene sahip kadınlar denediklerinde farkı görebilirler.
Çilek sarısı saç
Çilek sarısı saç renkleri
2016 Çilek sarısı saç renkleri
Çikolata Kahve Saç Rengi
Senelerdir trend olan çikolata kahve saç rengi, 2016 saç renkleri arasında da yerini almış durumdadır. Bu sonucu da aynı şekilde kış sezonu defilelerinden çıkarabiliriz. Özellikle saç rengini değiştirmek isteyip ancak klasikten de vazgeçmek istemeyen kadınların birinci tercihi çikolata kahve saç rengi olmalıdır. Bu saç rengi kontrast bir renk olmadığı için genelde her tene yakışmaktadır. Kadınların en çok bu rengi tercih etmesinin sebebi, doğal bir renk olmasından kaynaklanmaktadır. Güzelliği ve doğallığı aynı anda yaşamanın anahtarı gibi düşünülebilir.
2016 Çikolata kahve saç renkleri
Harika Çikolata kahve saç renkleri
2016 Çikolata kahve saç renkleri trendleri
Çikolata kahve saç rengi trendleri

Tarçın ve Tonları Saç Rengi
Tarçın saç rengi, tonları ile birlikte, 2016’nın gözde renklerinden olacaktır. Bu saç rengine de yine kış defilelerinde sıkça rastlandı. Daha çok çekici görünmek isteyen kadınların ya da tarzlarını tamamen değiştirmek isteyen kadınların sıkça tercih edebileceği saç rengi şüphesiz tarçın ve tonlarıdır. Tarçın tonlarını kullanan kadınlar sonuca daha çabuk ulaşabilmektedir çünkü bu saç rengi saçlarınızın yoğun, ışıltılı ve daha sağlıklı görünmesini sağlar. Ten renginize göre tarçının tonlarını belirleyebilirsiniz.
2016 tarçın saç renkleri
tarçın saç renkleri ve tonları
2016 tarçın saç rengi

Bronz ve Altın Gölgeli Saç Rengi
Sarı saçlara birden değil de adım adım yaklaşmak isteyen kadınlar öncelikle saçlarını bronz ve altın gölgeli bir renk ile süslendirerek başlayabilirler. Bu saç rengi ile daha ışıltılı bir görünüm kazanabilirsiniz. Saçlarınızın üzerinde ki gölgeler sizi olduğunuzdan daha farklı bir havaya sokacaktır. Bu gölgeleri birden yaptırmak istemeyen kadınlar ise yine adım adım yöntemini kullanarak hem saçlarını yıpratmadan hem de saç renginde bir anda bir değişim yaşamadan bu rengi yavaşça uygulayabilirler.
bronz saç renkleri
2016 bronz saç renkleri
Kızıl Kahve Saç Rengi
Kızıl kahve saç rengi, saç renkleri arasında en çekici ve iddialı duran renklerdendir. Bu saç rengi de çikolata kahve saç rengi gibi trendini kaybetmeyen renklerdendir. Daha çok esmek tenli kadınlarda görülen bu renk, beyaz ve soluk tenli kadınlar da kullanılabilir. Esmer tenli kadınlara yakıştığı gibi beyaz ve soluk tenli kadınlara da canlılık kazandırmaktadır. Aynı şekilde buğday tenli kadınlar da bu saç rengini denediklerinde yüz hatları belirginleşip, canlılık kazanacaktır.
Kızıl kahve saç renkleri

2016 Kızıl kahve saç renkleri

Kızıl kahve saç rengi


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir