Ombre modelleri

2016 yılının trend Ombre saç modelleri ve renkleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Ombre saç modelleri ve renk tonu geçişleri son yılların en moda işlemlerinden birisi. Yerli ve yabancı ünlülerin bir çoğu ombre saç modellerini tercih ediyor. Sebebi ise gerçekten çok doğal ve şık görünmesinden başka bir şey tabi ki değil. Her işlemde olduğu gibi bu işlemi yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken şeyler var. Öncelikle işlemi uygulayacak kuaförün ombre tekniği hakkında bilgili ve tecrübe olduğuna emin olun. Bu konuda ucuza kaçmayın, çünkü herkesin uygulayabileceği kolay bir işlem değil. Ülkemizde de yeni yeni tanındığı için bu tarz durumlarda pişman olmanız kaçınılmaz oluyor. Bunun dışında tek yapmanız gereken şey sizin için seçtiğimiz 2016 ombre saç modelleri arasından bir seçim yapmak!

Ombre renk geçişleri genelde koyudan açığa veya açıktan koyuya olacak şekilde uygulanır. Özellikle kumral tonlarında gerçekten çok doğal ve mükemmel görünür. Ancak eğer değişik renkler deneyerek farklı ve sıra dışı görünmek isterseniz de bu ombre modelleri ile mümkün. Örnek vermek gerekirse Maviden siyaha doğru geçişler veya griden koyuya doğru geçişler gerçekten çok orjinal ve şık görünür. Bence ombre saç modellerinin en güzel özelliği bu , ne kadar farklı ve sıra dışı renkler denerseniz deneyin doğal gözükecektir. Örnek vermek gerekirse parlak kızıl bir saç rengi güzel görünebilir ancak doğallık hissini vermez, bunu ombre tekniği ile ton geçişli yaptırdığınız da ise o aradığınız doğallık hissini yakalayacaksınız. Ombre modellerinin 2015 – 2016 sezonunda bu kadar popüler olmasının sebebi işte tam olarak bu yüzdendir.

Açık ombre saç modeli

2016 Ombre saç modelleri

2016 ombre saç modellerini belirlerken , 2015 yılında ünlüler tarafından en çok kullanılan ve güzel görünen modeller arasından bir derleme yaptık. Kırmızı halıda ombre saç modelleri ile boy gösteren ünlülerin saçları arasından seçim yaparak bunu kendinize uygulayabilirsiniz. Belirtmek isterim ki , 2016 sezonu için ombre saç modeli seçerken beğendiğiniz renk geçişinin sizin saç modelinize ve ten renginize uygun olmadığına emin olmadan bu işlemi yaptırmamanız da fayda var. Çünkü başkasının kullandığı ve sizin gözünüze hoş görünen bir model veya renk size aynı şekilde yakışmayabilir. Aynı şekilde beğenmediğiniz bir model ise sizin üzerinizde harika görünebilir. Bunları göz önünde bulundurarak bir seçim yapmaya özen gösterin. Kuaförünüze beğendiğiniz renk geçişini ve saç modelini gösterirken de mümkün olduğunca beğendiğiniz modelin her açıdan resmini (ön,arka ve yan) bularak gösterin ki sizin kafanızdaki şeyi tam olarak anlasın. 2016 ombre saç modelleri ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi anlattım sanırım.Şimdi sıra size uygun bir model seçmeye geldi. Buyrun önerilerimizi inceleyin!
2016 koyu ombre
Uzun saça ombre
Koyudan açığa ombre
Siyah mavi ombreli saç modeli
Açık ombre saç modeli örneği
Dalgalı saça koyu ombre
2016 ombre saç modelleri
Dalgalı uzun saça ombre tonları
Koyudan açığa ombre geçişli saç
2016 ombre saç trendleri
Uzun dalgalı saça sarı ombre
Düz saça ombreli saç rengi
Dalgalı uzun saça ombre ton geçişi
Uzun at kuyruğu ombreli saç modeli
2016 dalgalı ombre saç modelleri


2 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir