Kısa saç modelleri

2016 kısa saç stilleri ve trendleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Yeni bir yıl, yeni trendler ve değişimler demektir. Ben de bunu çok iyi bildiğim için karşılayacağımız bu yeni sezonda bizi ne gibi değişimler bekliyor , ne gibi saç modelleri moda olacak size biraz aktarayım istedim.Bu yüzden 2016 kısa saç kesimleri ve 2016 kısa saç  kesimi trendleri ile ilgili bu konuyu hazırladım.Yenilik ve değişim biz kadınlar için her zaman kaçınılmazdır. Hele ki konu saçlarımız ve moda olunca.. Kendimizi, hislerimiz doğrultusunda yeniler ve ona göre hareket ederiz. Bu da bizi rahatlatır ve doğal görünmemizi sağlar. Hisler yalan söylemez ne de olsa hanımlar. Saçlarımız da bu hislerden nasibini alır.

Uzun saçlara sahip olan bayanların bu sezon biraz şanssız olduğunu söyleyebilirim. Uzun saçlar, model sınırsızlığıyla bilinse de.  sadece kısa ve orta boy saçların uygulayabildiği modeller bu sezon daha popüler olacak.Uzun saçların bu  avantajlarının yanında ağırlığından ve bakımından yorulmuş olabilir ve bu yüzden de pratik saç kesimleri arayışında olabilirsiniz. Yazımı okumaya başlarken cesaretinizi de yanınıza alıp gelseniz iyi edersiniz hanımlar (: Çünkü yazdıklarım, uzun saçlar için büyük cesaret gerektirecek ve her kadının şıp diye saçını kestirmeye cesaret edemeyip, deneyemeyeceği modeller olacak.

pixie saç kesimi

2016 Kısa saç kesimleri

Bakalım bizim için 2016 yılı nasıl geçecek? Hangi kısa saç modelleri popüler ve trend olacak.  2016 kısa saç modelleri ve trendlerine ilk olarak 2016 Pixie saç modeli trendleri ile başlamak istiyorum.

2016 Pixie saç modeli trendleri

Aynı şeyi düşünüyoruz sanırım. Çok sert bir geçiş oldu evet farkındayım ama başka türlüsü düşünülemezdi. Çünkü gerçek bir değişim istiyorsak risk almalıyız ve geri dönüş olmamalı.Pixie saç modeli, kullanımı en rahat ve maskulen görünümünün yanı sıra, fazlasıyla seksi ve kadınsı bir saç modelidir. Pixie saç modeli, kullanım kolaylığı açısından 2015 saç modasından büyük yer edinmiştir. Ve şimdiden 2016 yılının da trendleri arasına girmiştir. Hem iddialı hem doğal ve sade bir görünüm yaratan pixie saç modeli, zıtlıkların birlikteliğini ortaya koyar ve size özel bir tarz oluşturur. Siz de kendinizi sıra dışı ve özel hissediyorsanız, pixie saç modeli tam da size göre. Fazla vakit harcamadan güzel ve bakımlı görünmek istiyorsanız pixie saç modeline geçiş yapın ve rahatlığın keyfini yaşayın. Yıka-çık kolaylığını ve rahatlığını sağlayan pixie saç modeli, size kendinizi cesur hissettirecektir. ( Aşağıdaki pixie saç modellerini inceleyebilirsiniz , Devamında 2016 bob ve lob saç modelleri ile ilgili 2016 saç kesimlerini görebilirsiniz)

pixie saç modeli

2016 pixie saç kesimi
2016 pixie saç modelleri
kısa pixie saç
kısa pixie saç modeli
kısa pixie saç kesimi
pixie saç kesimleri
kısa pixie saç modelleri

2016 Lob saç modeli trendleri

Lob saç modeli, geçtiğimiz yıl podyumlarda uzun süre boy gösteren,moda dünyasında büyük yer alan ve her kadının bir kere denemesi gereken bir saç modelidir. Neden mi? Lob saç modeli, kısa saça da uzun saça da aynı orandaki yakınlığıyla sizi kararsızlıktan kurtarabilir. Özellikle uzun saç modeline sahip, saç kestirmeye sıcak bakmayan kadınlar için lob saç modeli fazlasıyla uygundur. Kısa saç sahibi olmak istiyor ama cesaret edemiyorsanız da önce lob saç modelini deneyerek kısa saç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Üstelik lob saç modelinde model sıkıntısı da çekmezsiniz. Her modeli rahatlıkla ve kolaylıkla uygulayacağınız bir saç modelidir. Masum ve zarif duruşuyla her kadının tercihi olan lob saç modeli, 2016’da da podyumlarda yer alacağa benziyor.
katlı ombreli lob saç modeli
2016 lob saç kesimi
2016 lob saç modelleri
Dalgalı lob saç modelleri
Şık dalgalı lob saç modeli
Lob saç modeli trendleri
Düz 2016 lob saç modeli
Kahküllü lob saç modeli

2016 Bob saç kesimi trendleri

Bob saç modası yıllardır devam eden ve güzelliğini,yeniliğini kaybetmeyen bir modadır. 2016 Bob saç kesimleri, lob saç modelinden minicik daha kısa, genellikle omuzlara gelmeden ense hizasında biten saç modelidir. Lob ve bob saç modelleri zaman zaman birlikte anılsalar da iki farklı saç modelidir. Lob saç modeli omuzlara kadar inerken bob saç modeli ense hizasında biter ve daha kısa bir saç modelidir.Bob saç modeli bu yıl fazlasıyla revaçta olan bir saç modeli ve 2016 saç modasında da ilk sıraya yer alacak gibi görünüyor. Nedeniyse birçok kullanıcısı olması ve bu kullanıcıların birçok kadının rol modeli olması. Örnek vermek gerekirse, Beyonce’den Ciara’ya, Emma roberts’a kadar geniş kitlelere ulaşmış bob saç modelini ister katlı ister düz kesim şeklinde kullanabilirsiniz.
Katlı sarı bob saç kesimi
2016 bob saç modeli
2016 bob saç modelleri
2016 bob saç modelleri ve kesimleri
kahküllü bob saç modeli
bob saç kesim önerileri
bob saç modelleri ve kesimleri
2016 bob saç trendleri


2 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir