Gelinlik Modelleri

2016 Yılının Trend Kısa Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Yıllardan beri devam eden gelinlik modası içerisinde yer alan ve hiçbir zaman modası geçmeyen kısa gelinlik modelleri, özellikle yaz düğünleri için son derece ideal. Uzun kuyruklu, kabarık ve gösterişli gelinlik modelleri sizin için rahatsız ve fazla abartılı görünüyorsa en güzel alternatif olan kısa gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Birçok ünlünün de tercih ettiği bu gelinlikler, hem içinde rahat hareket etmenizi sağlar hem de gece boyu doyasıya dans etmenize olanak verir. Özellikle kır düğünleri için en iyi seçimlerden biri olabilecek kısa gelinlik modelleri ile düğün gününüzün tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

2016 kısa gelinlik modelleri

Rahatlığının yanında elbette şıklığı ile de gelin adayları tarafından çokça tercih ediliyor. Özellikle straplez ve çan etek şeklindeki kabarık gelinlik modelleri hem eğlenceli kişiliğinizi ortaya koyabilir hem de son derece şık görünmenizi sağlayabilir. Daha romantik ve vintage bir görünüme sahip olmak için ise midi gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz.

Kısa gelinliklerde öne çıkan detaylardan ilki dantel kullanımıdır. Göğüs bölgesinde ya da kollarda göze çarpan dantel, kısa gelinliği çok daha şık bir hale getirir. Düz kesimli, kolları dantel bir kısa gelinlik tercih ettiyseniz yandan topuz ve sade bir makyaj ile harika bir görünüm sergileyebilirsiniz.

kısa gelinlik yaz

Kısa gelinlik tercih ediyorsanız dikkat edeceğiniz en önemli nokta, ayakkabı seçimidir. Çünkü bu gelinlik modelinde ayaklarınız daha ön planda olacaktır. Bir kır düğünü yapmayı planlıyorsanız kısa gelinliğinizin altına ince topuklu yerine dolgu topuk ayakkabı tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra daha eğlenceli ve canlı bir görünüm yaratmak için gelin ayakkabısını renkli seçebilirsiniz. Böylece gelinliğin altında ayakkabılarınız göze çarpacaktır. Gösterişli ve renkli bir ayakkabı tercih ediyorsanız kısa gelinlik modelini biraz daha minimal tutmanızda yarar var. Böylece karmaşık bir görüntü yaratmamış olursunuz.

Kısa Gelinlik Modelleri

Son yılların trend kısa gelinlik modelleri arasında önü kısa arkası uzun model ön planda. Asimetrik bir detaya sahip bu gelinliklerle hem kuyruk ihtişamını yaşayabilir hem de rahat adımlar atarak düğününüzde gönlünüzce dans edebilirsiniz. Hem iddialı hem şık bir görünüm için mini gelinlik modellerini de tercih edebilirsiniz. Aşağıdaki kısa gelinlik modelleri ve önerilerimizi inceleyerek gelinliğinize karar verebilirsiniz 🙂

kısa gelinlik 2016 kısa gelinlik trendi kısa gelinlik örnekleri kısa gelinlik modeli  kısa gelinlik model örneği kısa gelinlik modelleri kısa gelinlik modeli trendleri  2016 kısa gelinlik kısa gelinlik stili 2016 yazı kısa gelinlik kısa gelinlikler kısa gelinlik modası 2016 kısa gelinlikler kısa gelinlik modeli ve mavi gelin ayakkabısı

Sizin için önerebileceğim 2016 kısa gelinlik modelleri bu kadar. Diğer önerilerimizi görmek için gelinlik modelleri sayfamıza göz atmayı unutmayın!


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir