Gelinlik Modelleri

2016 Sezonu Trendi: Düşük Omuzlu Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Zarif ve şık bir gelinlik arayışındaysanız, gelinlik modasında yer alan en trend modelleri göz önünde bulundurmalısınız. Son zamanlarda zarafet saçan bir gelinlik modeli olarak bilinen omzu düşük gelinlikler, gelin adaylarının ilk tercihlerinden biri oluyor.

düşük omuzlu gelinlik trendleri

Omuz ve sırt bölgesini ön plana çıkarak oldukça zarif bir görünüm yaratan omzu düşük gelinlik modelleri, birçok ünlü markanın koleksiyonunda da yer alıyor. Balo, tarihi mekan, restoran, kır gibi hemen her düğün temasına uyum sağlayan bir gelinlik modeli olduğunu söylemekte de fayda var.

2016 Trendi Omzu Düşük Gelinlikler

Omzu düşük gelinlikler arasında en ön plana çıkan model hiç kuşkusuz balık formlu gelinlikler oldu. Zarif bir omuz görünümünün ardından vücut hatlarını belli eden ve vücudu saran bir forma sahip gelinlik ile son derece çekici ve göz alıcı görünebilirsiniz. Bu tür gelinlik modelleri uzun boylu gelin adayları için oldukça idealdir.

omzu düşük gelinlik

Düşük omuzlu gelinlik tercih ediyorsanız takacağınız takılara ve saç modelinize de özen göstermenizde fayda var. Eğer omuzlarınızın çok daha ön planda olmasını istiyorsanız mutlaka topuz modelleri tercih etmelisiniz. Balerin topuzu ya da örgü topuzlar düşük omuzlu gelinlikler ile harika bir uyum yakalayabilir.

2016 düşük omuzlu gelinlik modası

Yüksek topuzlar tercih ettiyseniz gösterişli küpelerle bu görünümü tamamlayabilirsiniz. Omuz bölgenizi geri plana atmamak amacıyla gösterişli kolyeler yerine daha minimal bir tasarıma sahip kolye tercih etmelisiniz.

Düşük Omuzlu Gelinlik Modelleri

Son dönemin bir diğer trend omzu düşük gelinlik modeli ise uzun kollu gelinlikler oldu. Omuzların ve göğüs bölgesinin ön planda olduğu bu gelinlikler dantel kollarla devam ederek şık bir görünüme ulaştırıyor.

beyaz omzu düşük gelinlik

Bohem tarzda bir gelinlik arayışı içindeyseniz kesinlikle salaş omzu düşük modelleri tercih etmelisiniz. Sıkı bir şekilde değil de gevşek ve kayıp düşmüş hissi veren düşük askılar size bohem bir görüntü kazandıracaktır. Bu tür bir gelinlik modelini kumsal ya da kır düğünleri için tercih edebilirsiniz.

Belden itibaren kabarıklaşan gelinlikler için de bu omuz detayı son derece uygundur. Düz saten bir kumaştan oluşan kabarık bir etek ile taşlı detayları bulunan omzu düşük bir üst kısım harika bir gelinlik modeli oluşturabilir.
düşük omuzlu gelinlik
2016 düşük omuzlu gelinlik
düşük omuzlu gelinlik modelleri
omzu düşük gelinlikler
omzu düşük gelinlik modeli
2016 omzu düşük gelinlik modelleri
omzu düşük gelinlik modelleri
omzu düşük gelinlik modası
omzu düşük gelinlik örnekleri
düşük omuzlu gelinlik örneği
düşük omuz gelinlik
Diğer gelinlik önerilerimiz için gelinlik modelleri kategorimizdeki yazıları ve modelleri incelemeyi sakın unutmayın.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir