Saç Modelleri

2016 Kakül Şekilleri ve trend kaküllü saç modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Biz kadınlar saçlarımıza çok önem veririz, çünkü bizim en güzel ve en önemli aksesuarımız saçlarımızdır. Saçlarımıza farklı şekiller vererek kendimize en çok yakışan modeli bulmaya çalışırız. İşe giderken, hafta sonları arkadaşlarımızla buluşmaya giderken farklı tarzlarda saç şekilleri yaparak ortamın en hoş ve en şık kadını olmak için elimizden geleni yaparız. Saç modeli seçerken dikkat etmemiz gereken şeyler var. Doğru saç modeli seçebilmek için yüz şeklimizi, cilt tonumuzu ve kendi tarzımızı da göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz.

Yıllardan beri kakül modelleri kadınların vazgeçilmezi olmuştur. Stilistlerin üzerinde çalışması ile birlikte farklılıklar kazanarak 2016 yılında da yerini almayı başarmıştır.Bu yüzden bu konuda 2016 kakül şekilleri hakkında sizler için biraz paylaşımda bulunmak istedim. Kadınlardan bir kısmı kakül çeşitlerini kullanıyor ama bu durumdan şikayet ediyor. Diğer bir kısmı da kakül modelleri denemek istiyor ama şikayet edenlerden dolayı denemek bile istemiyor. Geriye kalan kısım ise ne istediğini bilerek kakül kullanıyor veya kullanmıyor. Bana kalırsa eğer yüz şekliniz ve saç tipiniz kakül kullanımı için uygunsa kesinlikle denemelisiniz. Popülerliği çok eski yıllara dayanan kakül şekilleri 2015 yılında trend olmayı başardı ve 2016 yılında da popülerliğini korumaya devam edecek. Tabi ki bu benim fikrim değil 2016 moda koleksiyonlarının sergilendiği defilelerde kakülleri bolca gördüğümüz için bunu dile getiriyorum.

2016 kakül modelleri

Özellikle son yıllarda kakül modellerine çok farklı ve yeni şekiller eklendiğini biliyoruz.  Kakül kullanmaya karar verdiğinizde bunun için uygun olup olmadığınızı anlayabilmek için kuaförünüze danışabilirsiniz. Kuaförünüz sizin saç tipinize ve yüz şeklinize göre hangi kakül modelinin uygun olduğunu ve bunun aksine hangi  kakül modelinin sizin için uygun olmadığını söyleyecektir. Böylece sizde saçlarınıza uygun ve beğendiğiniz bir kakül modeline sahip olabilmek için gerekli bilgiye sahip olacaksınız.

2016 Yılında Hangi Kakül Modelleri Moda?

Bugün sizler için 2016  kakül modelleri hakkında ve kakül kullanırken dikkat etmeniz gereken şeyler ile ilgili biraz bilgi vermeye çalışacağım . Böylece kakül yaptırma konusunda tereddütleriniz varsa da ortadan kalkacaktır. Ayrıca bu konuda net bilginiz olursa hem daha kolay karar verirsiniz hem de karar verirken zorluk çekmezsiniz.

2016 Kahküllü saç modeli

Yeni yılda öne çıkan kakül modelleri uzun kaküller ve yan kaküllerdir. 2016 yılında özellikle uzun kaküller çok popüler olan ve kadınlara çok yakışan bir model. Uzun kahküllerin en güzel yanı da kısa kahküller kadar şekil vermesinin zor olmamasıdır, ayrıca  o gün kahkül kullanmak istemediğiniz takdirde arkaya doğru atıp toplayabilirsiniz. Yani model olarak seçenek bakımından avantajlıdır.

Kahkül Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bilmeniz gereken ilk detay eğer kakül kullanmayı sevdiyseniz ve kullanmaya devam edecekseniz, ayda bir kesim yaptırarak şeklini korumasını sağlamalısınız. Saç tipiniz yağlı ise kahkül kullandığınız takdirde alnınızın da bundan etkilenebileceğini de göz önünde bulundurmanız gereklidir. Ya gerekli ürünler kullanarak yağlanmanın önüne geçmelisiniz, ya da bunu kabullenerek kullanmalısınız.  Kakül kullanmayı tercih ettiğinizde saçlarınıza şekil verme konusunda da sıkıntı yaşamayacaksınız. Sadece saçlarınızı toplayıp  kahküllerinizin ön plana çıkmasını sağlamanız yeterli olacaktır. Kaküllerinize farklı şekiller vererek sık sık görünümünüzde değişiklikler yapmanız da mümkün.

2016 kakül modelleri

Eğer geniş bir alına sahipseniz ve bu sizi rahatsız eden bir durumsa. Alnınızın büyüklüğünü gizleyecek bir kakül modeli sorunu çözecektir. Aslında doğru saç kesimi bulmak dediğimiz şey tam olarak bu. Sizi rahatsız eden fiziksel özelliklerinizi gizleyerek avantaja çeviren saç modeli sizin için doğru kesim oluyor. Kakül saç kesim modelini kısa küt saçlara ve uzun düz kesim saç kesimlerine uygulayarak gerçekten güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.Bu konuda sizi biraz olsun bilgilendirebildiysem ne mutlu bana. Size biraz fikir vermek için 2016 yılında moda olan kakül modelleri ile ilgili resimler paylaşıyorum.
Uzun düz saçlar için kahkül modeli
Orta boy saç için kahkül
Topuz saç için kahkül modeli
Uzun saç için kısa kahkül saç

Ben kahküllü kesimleri en çok aşağıdaki resimdeki gibi kısa saçlara uygulandığında çok beğeniyorum. Eğer kısa saçlara sahipseniz ve kaküllü kesimler arıyorsanız kahküllü kısa saç modelleri başlıklı konumuza kesinlikle göz atın!
Kısa kahküllü saç
Kahküllü saç kesimi
2016 kahküllü saç modelleri
Kaküllü saç kesimleri
Küt kaküllü saç
Uzun saça kısa kakül modeli
Yandan dalgalı kahkül modeli
Dalgalı kahküllü saç modeli
Kahküllü topuz saç modeli
Dalgalı saçlar için kahkül modeli


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir