Gelinlik Modelleri

2016 Trendi: Balık Formlu Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Uzun yıllardır gelinlik modasında popülerliğini koruyan ve hayatının en özel günü olan düğün gününde kusursuz ve zarif görünmek isteyen gelin adaylarının aklındaki ilk gelinlik modeli olan balık formlu gelinlikler, çok farklı detaylarla çok daha zengin modellere kavuştu. Ünlü markalarında koleksiyonlarında sıklıkla ter verdiği balık formlu gelinlikler, moda trendlerine uygun bir gelinlik seçimi yapmak isteyenler için en ideal modellerden biri. Siz de düğün gününüz için gelinlik seçimi yaparken balık formlu gelinlikleri tercih etmek istiyorsanız size harika fikirlerimiz var.

balık formlu gelinlik

Öncelikle bu tarz bir gelinlik seçerken vücut tipinizi göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü balık formlu gelinlik modelleri vücut hatlarını ön plana çıkaran bir modeldir. Eğer fiziğinize güveniyorsanız bu gelinlikleri gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Uzun boylu ve ince yapıdaysanız tüm vücudunuzu saran ve diz bölgenizden itibaren genişleyen modelleri tercih edebilirsiniz. Kalça ve basen bölgenizin kalın olduğunu düşünüyorsanız diz bölgesinden değil de kalçanızın bitiminden itibaren genişleyen modelleri tercih ederek görünümü dengeleyebilirsiniz.

balık formlu gelinlikler

Yine aynı şekilde bel ve kalça bölgenizde fazlalıklar bulunuyorsa drapeli gelinlik modelleri arasından seçim yaparak daha hareketli detaylarla bu fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz. Yine kalça bölgenizdeki ilgiyi farklı bir yöne çekmek için zarif bir kemerden faydalanabilirsiniz. Kemer detayı belinizi daha ince göstererek çok daha dengeli bir proporsiyon oluşturmanıza yardımcı olur.

2016 Balık Formlu Gelinlik Modelleri

Balık formlu gelinlik modellerine en çok yakışan detaylardan biri V yakadır. Göğüs bölgesini ön plana çıkaran bu detay ile zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz. Tamamı dantelden oluşan uzun kollu, V yakalı bir balık forma sahip gelinlik ile düğün gününüzde etrafınıza zarafet saçabilirsiniz.

balık formlu gelinlik modeli

Bu tarz gelinliklerde en sık kullanılan göğüs detayı ise hiç kuşkusuz straplezdir. Balık formundan dolayı yeterince gösterişli olan bu gelinliği daha dengeli bir görünüm amacıyla düz bir straplez göğüs detayıyla tamamlayabilirsiniz. Otel düğünü, balo salonu düğünü ya da tarihi mekan düğünleri için uygun bir gelinlik modeli olduğunu söylemekte fayda var.

2016 balık formlu gelinlik modası

Gösterişli ve şaşaalı bir balık formlu gelinlik için diz bölgesinden sonra genişleyen kısmı fırfırlı ya da kabarık tercih edebilirsiniz. Aşağıdaki balık formlu gelinlik modellerine göz atarak fikir edinebilirsiniz.

balık formlu gelinlik modelleri
2016 balık formlu gelinlik modelleri
balık formlu gelinlik örnekleri
balık gelinlik modelleri
balık formlu gelinlik model örnekleri
balık formlu gelinlik nasıl seçilir
balık formlu gelinlik örnekleri
güzel balık formlu gelinlik
şık balık formlu gelinlik
zarif balık formlu gelinlik
tarz balık formlu gelinlik
modern balık formlu gelinlik modelleri
Diğer gelinlik önerilerimiz için gelinlik modelleri sayfamızdaki önerileri inceleyin.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir