Saç renkleri

2018 Sezonunun En Trend Saç Renkleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Güzellik trendleri her geçen yıl farklılaşıp zenginleşiyor. Son yıllarda saç renkleri tıpkı makyaj trendleri gibi son derece çeşitlendi. Yüz tipine ve ten rengine uygun tonlar, balyaj ve ombre teknikleriyle yüz şeklini değiştirebilecek saç rengi uygulamaları ve daha birçok saç rengi trendi ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. 2018 sezonunun trend saç renkleri de her tarzdan insana hitap eden harika tonları içeriyor.

2018 Sezonu Popüler Saç Renkleri

İşte 2018 yılında çok konuşulacak birbirinden güzel saç renkleri.

Holografik Saç Rengi

Son birkaç yıl içinde saç rengi trendleri oldukça marjinal bir hale geldi.

Mordan pembeye, maviden pastel tonlara kadar birbirinden farklı renkleri saçlarda görür olduk. Marjinalliği günlük hayata adapte ettiğimiz bu günlerde 2018 yılına damgasını vuracak holografik saç rengi trendi de ilgi çekiyor.

Okyanus Saç Rengi

Moda ve güzellik dünyası genellikle doğadan ilham alıyor.

2018 saç rengi trendleri arasında ise okyanustan ilham alınan muazzam mavi tonları yer alıyor. Okyanus saç rengi içerisinde mavi, yeşil ve turkuaz tonlarını barındıran harika bir saç rengi. Dilerseniz ombre şeklinde dilerseniz de balyaj tekniği ile mavi ve yeşil tonlarını saçlarınıza taşıyabilirsiniz.

Parlak Beyaz Saç Rengi

Geçen yıla gri saç trendi damga vurmuştu. Gümüş, gri ve kirli beyaz rengin popüler olmasının ardından 2018 yılında parlak beyaz renk de çok konuşulacak.

Mat Saç Rengi

Makyaj dünyasının ardından mat renk trendi saçlara da sıçradı.

Sarı, kumral, kahverengi ya da siyah saçlarda parlak değil de mat tonlar 2018 saç renkleri arasında yer alıyor.

Şeftali Saç Rengi

Pastel saç rengi trendinin ardından birçok farklı pastel ton da saçlara uygulanmaya başladı. Pastel tonlarındaki şeftali saç rengi de bunlardan biri.

Bordo Kahverengi Saç Rengi

Geçen yıl kahverengi saç tonları zirve yaptı. Özellikle çikolata yansımalı kahve tonları oldukça popülerdi.

İşte bu çikolata tonları 2018 yılında bordo tonlarına kayıyor. Bordo yansımalı kahve saç rengi trend olacak.

Ateş Kızılı Saç Rengi

Kırmızı saç renkleri 2018 trendlerinde de üst sıralarda yer alıyor. Bu ateşten ilham alınmış sarı, turuncu ve kırmızı renklerinin bir arada kullanıldığı ateş kırmızısı da popüler hale gelecek renklerden biri.

Denizkızı Saç Rengi

Renklerin hakimiyeti 2018 yılında da devam edecek. Denizkızı saç rengi trendi ile rengarenk saçlar ile harika bir yıl geçireceğiz. Pastel ya da canlı tonları bir arada kullanarak rengarenk saçlar elde edebilirsiniz.

Kola Saç Rengi

Evet, yanlış duymadınız. Tam olarak kola renginden esinlenerek oluşturan bu saç rengi de 2018 yılına damgasını vuracak. Kolanın sahip olduğu kızılımsı siyah saç rengini saçlarda bol bol göreceğiz.

Ametist Saç Rengi

Mor saçlarla büyülemeye hazır mısınız? Ametist saçının büyüleyici mor tonları saçlarda da harika görünüyor.

Bakır Sarı Saç Rengi

Sıcak sarı tonları 2018 saç rengi trendleri arasında yer alıyor. Bakır yansımaları bulunan sarı saçlarla kışın harika görünebilirsiniz.

Koyu Siyah Saç Rengi

Geçen yıla damgasını vuran koyu kahverengi saçlar yerini koyu siyaha bıraktı. En koyu siyah tonları için hazır olun.

Siyah Üzerine Kahve Gölgeler

Balyaj tekniği ile siyah saçlara çikolata kahve yansımalar katılıyor. Özellikle balyaj, 2018 saç renkleri arasında oldukça popüler. Eğer siyah saçlarınız varsa ışıltılar katabilirsiniz.

Gökkuşağı Saç Rengi

Tek boynuzlu atlar moda dünyasına da damga vurdu. Gökkuşağı renklerini saçlarınızda görmeye hazır olun. Pastel tonlardan canlı tonlara kadar bu büyüleyici 7 rengi saçlarınızda kullanabilirsiniz.

Kakao Saç Rengi

Çikolata kahve renginden sıkıldıysanız net bir kahve tonu olarak kakao rengini kullanabilirsiniz. Kakao saç rengi daha çok soğuk alt tonlu bir kahverengi.

Sarıdan Kırmızıya Ombre

Ombre trendi 2016-2017 yılında çok konuşulmuştu. Zamanla klasik ombre düşüşe geçse de farklı renklerle ombre yapmak hala çok trend. Özelikle 2018 trendleri arasında kırmızı saçlara sarı ombre yer alıyor.

Sütlü Kahve Saç Rengi

Her ne kadar canlı renkler popüler olsa da yıllar içinde doğallık da ön plana çıktı. Doğal bir görünüm veren sütlü kahve saç rengi de ön plana çıkan renkler arasında yer alıyor.

2018 sezonunda bol bol göreceğimiz saç renkleri bunlar. Diğer renk ve tonlar ile ilgili önerilerimizi görmek için tıklayın.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir