Moda

2017 Sezonu Yağmurluk Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Bahar ayları kapımızı çalmak üzere! Üstümüzdeki ağır, kalın montlardan kurtulmak için gün sayıyoruz. E ne duruyoruz hadi bahar temizliğine!

Bu ara mevsimlerde kaban giysek kalın gelir, hırka giysek ince gelir. İşte bu havalarda imdadımıza yetişecek rengarenk modelleriyle içimizi ısıtacak yağmurlukları dolaplardan çıkarma vakti. Artık kaban mevsimine elveda, rüzgarlık, yağmurluk sezonuna merhaba diyin. Yağmurlu havalarda bir yandan sizi korurken bir yandan da sizi şık ve trend gösterecek modeller askılarda yerini almaya başladı. Kısa, uzun, parlak, spor modellerle yeni trendi yakalamaya hazır olun.

2016 yılının yükselen trendi yağmurluklar, 2017 sezonunda da moda olmayı sürdürüyor. Neon renklerin yanı sıra bu sezonun en moda renkleri; beyaz, yeşil, sarı ve lacivert tonları olacak.

Yaz-kış spor yapmayı sevenlerdenseniz ünlü markaların bu sezon ki yağmurluk modellerine bir göz atmanızı şiddetle öneririz. Spor sırasında vücut nemini emerek sizi koruyacak olan bu yağmurluklardan herkesin evinde bir adet bulundurması şart!

Genellikle yağmurluk denildiği zaman aklımıza gelen ilk renk parlak sarı olsa da bu sezon yağmurlukların renk skalası oldukça geniş. Oldukça dikkat çekici olan bu yağmurluk modeli, metal düğmeleri ve metalik gri renkteki cep detayıyla bir hayli korunaklı duruyor. Havaların yağmurlu olduğu iç karartıcı ara mevsimlerde tercih edilecek olan bu yağmurluklar baharı güzel karşılamamız için bizi motive ediyor.

Daha öncede bahsettiğimiz gibi bu yılın moda renkleri arasında parlak lacivert bulunuyor. Günlük şıklığın tamamlayıcısı olarak kullanabileceğimiz bu parça, ayrıca gece gezmelerinde de bizi yüzüstü bırakmayıp göz alıcı bir şıklığa kavuşturacağına eminiz.

Bu transparan özellikli beyaz yağmurluk tüm dikkatleri üzerine topluyor. Dikiş yerlerindeki siyah renk detayıyla farkını ortaya koyarak iddialı bir görüntü sergiliyor. Görüldüğü gibi sade bir elbise ve taşlı bir çantayla bu yağmurluğu kombinlemek mümkün.

Panço tarzı yağmurluklar bu yıl trendler arasında. Günlük şıklık için sade bir t-shirt ve jean ile kombinlenebileceği gibi etek ve güzel bir çizmeyle de bu uyumu yakalamanız mümkün.

Şeker gibi olan bu yağmurluğu giymek için yağmur yağmasını bekleyemeyeceğinize eminiz. İç kısımdaki çizgi detayıyla ayrı bir hava kazanan bu modeller bahar sezonunda ki en sevilen parçalar arasında yerini alacak gibi duruyor.

2017 Yağmurluk Modelleri

İşte 2017 sezonunda trend olacak yağmurluk modelleri!


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir