Saç Modelleri

2017 Sezonu 5 Yeni Saç Trendi

tarafından tarihinde yayınlandı.

Yeni sezon her zaman olduğu gibi yeni trendlerle birlikte geldi 🙂 Eğer saç renginizi yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorsanız, bu sezonun trend saç renklerine göz atmadan kararınızı vermeyin!

5 Yeni Saç Trendi

İşte 2017 yılına damgasını vuracak 5 yeni saç rengi ve modeli.

1) Bronde Rengi

bronde saç rengi

Renk uzmanı Nicole Tresch hem az bakım gerektiren hem de hemen hemen herkese yakışan bir renk olan bronde saç renginin 2017 yılında yükselişe geçeceğini ve trend olacağını söylüyor. “Bronde saç rengi bir zamanların belirgin ve keskin geçişleri olan kötü ombreleri gibi değil, derinliği ve boyutu olan, yavaş yavaş uçlara doğru sarışın olan doğal bir saç rengi” diye ekliyor.

bronde saç

Bronde saç rengi ile ilgili daha fazla bilgi almak ve örnekleri görmek için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

2) Ultra Koyu Kahve

ultra koyu kahverengi

Bella Hadid ve Kendall Jenner gibi sarışınlar bile 2017 sezonuna koyu renk saçlarla girdi. Çikolata esmer yani ultra koyu kahve saç rengi, saçlara parlaklık veriyor ve ne kadar koyu olsa da siyah değil muhteşem bir koyu kahverengi tonu.

ultra koyu kahve saç rengi

3) Uzun Saç ve Kakül

kaküllü dalgalı saç modeli

Uzun saç ve kakül 2017 yılının trendlerini süsleyecek saç modelleri arasında. Özellikle hafif dalgalar ile birleştiğinde 2017 yılının 3. saç trendi olarak listemizde yerini alıyor.

uzun kaküllü saç modeli

Eğer saçlarınızda doğal bir dalgalanma yoksa, ekstra ürünler kullanarak hafif bir dalgalanma yaratarak mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz.

4) Orta Uzunlukta Dağınık Modeller

karışık orta boy saç kesimi

New York’taki ünlü Rita Hazan Salonunun tasarımcısı Sun Ju Hirsch 2017 yılında doğal dağınık, kısa ve orta kesimlerin trend olacağını söylüyor.

kıvırcık saç

Bu modeller hem çok şık hem de çok doğal duruyor. Modelin en güzel avantajı ise uyandığınızda saçlarınızda oluşan dalgalı ve karışık görünüm ekstra çaba sarf etmeden modele ulaşmanızı sağlıyor.

5) Kenardan Ayrılmış Modeller

Kenardan ayrılmış saç modelleri (Özellikle dipten) bu sezon oldukça trend olacak.

dipten ayrılmış saç modeli

Bu saç modeli hemen hemen herkese ve her stile yakışan bir saç modeli ancak kısa saçlar ile çok daha muhteşem ve uyumlu görünüyor.

dipten ayrılmış kısa saç kesimi

Eğer saçlarınız kısaysa veya kısa bir kesim yaptırmayı düşünüyorsanız, 2017 sezonunda dipten ayrılmış kesimler tercih etmenizi öneririz.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir