Gelin saç modelleri

2016 Yılının En Güzel Gelin Saçları

tarafından tarihinde yayınlandı.

Kadınların en önemli günlerinden biri de elbette ki düğün günüdür. Bu özel ve güzel günün ise önemli unsurlarından biri de gelin saçı modelleridir. Bu modeller her yıl popülaritesi değiştiği gibi modelin çeşidini belirlerken de birçok detayı dikkate almak gerekir. Örneğin; gelinliğin şekli, kadının yüz şekli, ten rengi, tarzı, makyajı, düğünün yapılacağı ortam ve saati. Aslında birçok detay, basit gibi görünen gelin saçını etkileyen önemli etkenlerden biri oluyor.

2016 gelin saçı

Bu yıl dünya evine girecek olan binlerce kadına fikir olacak gelin saçı modeller ile ilgili örnekler verelim. gelin saçı modelleri ilk olarak gelinliğinizin modeline ve tarzına göre belirlenir. Eğer tercih ettiğiniz gelinlik türünün üst kısmı straplez tarzı ise gelin saçı olarak küçük renkli veya beyaz çiçeklerle renklendirilmiş dağınık topuzlar tercih edebilirsiniz.

straplez gelinlik için gelin saç modeli

Sıkı ve gevşek örgülü topuz modelleri, taçlı topuz modelleri yine bu tarz gelinlik kullananların çoğunluklu tercihleri arasında bulunmaktadır. Renkli çiçek kullanımı bu yıl en popüler saç aksesuarlarından olduğu için birçok saç modeliyle kullanılabilen bir özelliğe sahip.

askılı gelinlik açık saç modeli

Askılı ve işlemeli gelinlik tercih edenlerin gelin saçı modeli olarak bu yıl açık saç tercih ettiklerini görüyoruz. Açık saç tercih edenler minik detaylarla güzelliklerini ön plana çıkarmayı başarıyor. Küçük renkli taşlar veya çiçeklerle şekillendirilen açık saç modelleri oldukça güzel bir görüntü meydana getiriyor.

örgülü çiçekli gelin saçı

Bunların dışında eskiye bir dönüş olarak nitelendirilen vintage gelin saçı modelleri saç bantları ve saç örgüleri oldukça sık kullanılanlar arasında.

gelin saçı 2016

Pırlantalı hoş bir toka ile kullanabileceğiniz dağınık topuz modelleri de 2016 yılında tercih edebileceğiniz gelin saçı modelleri arasında.

toka ile gelin saçı 2016

Bu yıl büyük topuz saç kullanımı pek fazla yaygın olmamakla beraber çeşitli aksesuarlarla daha zengin bir görünüm de sergilenebilir. Dantel tutkusu olan gelinler, bu yıl saç modellerinde saç örgüsü üzerinde dantelli tokalar kullanabilirler.

2016 atkuyruğu gelin saçı modeli bombeli

Daha keskin bir görünüm isteyen gelinlerin tercihi atkuyruğundan yana olabilir. Üst kısmı bombeli ya da sımsıkı toplanmış bir at kuyruğu tercih edilirse bu kesin görünüme sahip olabilirler. Bu modeli kullanmak duvak kullanamamak demektir. Bu tercih daha sade bir gelinlik türü tercih edenlerin kullanması gereken saç modelidir.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir