Gelinlik Modelleri

2016 Trendi: İki Parçalı Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Moda dünyası her geçen gün farklı trendler sunarken gelinlik dünyası da elbette bundan geri kalmıyor. Her sezon değişen gelinlik trendleri ile hayallerinizdeki gelinliğe ulaşmanız hem kolaylaşıyor hem de maalesef biraz da zorlaşıyor. Her ne kadar sayısız seçenek arasından doğru gelinliği bulmak zor görünse de, ne istediğinizi bildiğiniz sürece seçim yapmak da zor olmayacaktır.

iki parçalı gelinlik modeli

Eğer düğün gününüzde son derece modern ve stil sahibi görünmek istiyorsanız size harika bir önerimiz var! Son zamanların en trend gelinlik modeli olan iki parçalı gelinlik modelleri ile muhteşem görünebilirsiniz. Peki nedir bu iki parçalı gelinlikler?

dantelli çift parçalı gelinlik

İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Son zamanlarda moda dünyasında popüler hale gelen crop top yani yarım tişörtlerden yola çıkılan bu tasarım bir üst ve etek kısmından oluşuyor.

iki parçalı kabarık gelinlik

Yani kısa bir üst ve yüksek belli bir etek olarak tasarlanan iki parçalı gelinlikler bel kısmınızı açıkta bırakıyor ve size modern şık bir görünüm sunuyor.

iki parçalı gelinlikler

Elbette iki parçalı gelinlik modelleri de kendi içinde farklı modellere sahip. Ancak bu trendin en güzel yanı vücut tipinizi de harika gösteriyor olması. Yüksek belli etekler sayesinde bacak boyunuz olduğundan çok daha uzun görünüyor ve bu sizi hem ince hem de uzun göstermeye yeriyor.

vücudu saran gelinlik

Bel kısmındaki dekolte ise ince belinizi ortaya çıkarıyor ve etkileyici görünmenizi sağlıyor. Hala  iki parçalı gelinlikler konusunda emin değilseniz farklı modellere göz atmanızda fayda var.

bohem tarz iki parçalı gelinlik modeli

İki parçalı gelinlikler hem gösterişli, hem salon düğününe uygun, hem kır düğününe uygun aynı zamanda hem de zarif olabiliyor. Salon düğünü için kısa bir bluz ve kabarık yüksek belli etekten oluşan bir gelinlik giymeniz yeterli.

kabarık iki parçalı gelinlik

Kır düğünleri için düşük omuzlu ya da dantelli kısa üstler ile sade bir etek kısmından oluşan gelinlikler son derece uygun.

kır düğünü için iki parçalı gelinlik

Dilerseniz gelinliğin üst kısmını gösterişli, işlemeli ya da farklı detaylı olarak seçebilir ve alt kısmı sade bırakabilirsiniz. Dilerseniz de tam tersi olarak üst kısmı sade bir modelden seçip alt kısmı gösterişli tercih edebilirsiniz.

iki parçalı dantelli gelinlik

Bu büyüleyici gelinlik trendini uygulamak için sizin için derlediğimiz harika modellere göz atmayı unutmayın.

iki parçalı gelinlik

iki parçalı gelinlik önerisi

salaş gelinlik modeli

2016 - 2017 iki parçalı gelinlik modelleri

dantelli dokumalı gelinlik


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir