Saç renkleri

2016 Kış Saç Modası – 2016 Kış saç modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Kış aylarının gelmesiyle görünüşüne önem veren bayanlarımızın akıllarında bu kış hangi renk saç ve hangi saç kesimi trend olucak sorusu dönmeye başlamıştır. Bu konuda size yardımcı olup en azından aklınızda biraz bir şeylerin belirmesini sağlamaya çalışacağım.

Saç renginizi değiştirmek istiyorsunuz ama saçınızı hangi renge boyayacağınızı bilmiyorsunuz. Bu sene hangi renk moda olucak kestiremiyorsunuz. Bu senenin moda renkleri arasında klasiklerden olan çikolata kahve ve alışılmadık bir renk olarak ortaya çıkan çilek sarısı var.

Biraz televizyon ve dergilerin moda, magazin kısımlarını karıştırıyorsanız görmüş olmanız gereken renk çilek sarısı saç rengi. 2015-2016 kış sezonu defilelerinde çok kullanılan çilek sarısı belli ki bu senenin en trend rengi arasında olacak. Amy Adams, Jessica Chastain gibi bir çok ünlünün kullandıgı bu renk koyu tenli bayanlardan öte daha açık ten rengine sahip bayanlarımızın kullanması gereken renkler arasındadır.

Çilek sarısı saç rengi modelleri

Aşağıda sizin için bir kaç çilek sarısı saç rengi modelleri buldum. Hepsi aynı tonda değiller, bu yüzden eğer renk tonu arıyorsanız seçim yapmanız için size yardımcı olacaktır.

Çilek sarısı saç
Çilek sarısı saç rengi
Çilek sarısı saç renk modeli
Çilek sarısı saç modeli
Çilek sarısı saç renkleri

Çikolata Kahve Saç rengi

Senelerdir bir türlü vazgeçemediğimiz çikolata kahverengide 2016 sezonunun en çok kullanılacak renkleri arasında yerini alacağa benziyor. 2015-2016 defilelerinde yine en çok kullanılan renkler arasında çoktan yerini alan çikolata kahve saç renkleri büyük değişiklik sevmeyen daha klasik seçimler yapan bayanlarımızın rahatlıkla tercih edebilecekleri saç renkleri arasında.

Sarı tonları da her sene olduğu gibi yine bu senede trend saç renkleri arasında. Platin, kirli sarı, sıcak tonlu sarı gibi sarı tonları da bu senenin moda saç renkleri arasında popüler olacağa benziyor. Bunun dışında koyu renk saçların arasına atılmış açık ton gölgeler yine büyük değişiklik yapmayı sevmeyen ama modaya ayak uydurmak isteyen ve  görünüşüne önem veren hanımlarımızın tercih edebileceği trend saç renkleri arasında. Koyu saç tonuna atılmış bir kaç renk tonu açık gölgeler saçınıza ışıltı katıcaktır ve dikkatleri üzerinize çekecektir.
Kahverengi saç renkleri
Çikolata kahve saç rengi
Çikolata kahve saç renkleri
Çikolata kahve saç rengi modelleri

2015-2016 defilelerinde göze çarpan bir başka renk tonu ise tarçın renk tonlarıdır. Çekici görünmek isteyen hanımlarımızın denemesi gereken bir renktir. Bronz ve altın gölgeler, kahve saç seven ama biraz daha çekici olmak isteyen bayanlarımızın tercih edebilecegi kızıl kahve tonlarıda bu senenin moda renkleri arasında yerlerini almıştır.

Saç rengimizi seçtik ve boyatmaya kara verdik. Unutmamamız gereken önemli bir nokta saç rengi değişikliklerinde saçımızı boyatırken çok yıpratmadan gerekirse 2-3 seansda özenli bir şekilde bu işlemi gerçekleştirmemiz ve bu konuda gerçekten uzman kişileri tercih etmemizdir. Eğer bu konuda size yardım edicek ve güveneceginiz kimseyi tanımıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere bu konuda da gerekli yardımı ve desteği seve seve vereceğimizden emin olun.

2015-2016 kış sezonu çok renkli geçeceğe benziyor. Işıl ışıl sarılar, cazibeli ve çekici kahve tonları, değişikligi seven cesur bayanların tercihi tarz renkler ile güzel ve renkli bir sene bizleri bekliyor.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir