Moda

İspanyol Paça Pantolon Modası 2016 Sezonunda Geri Mi Dönüyor?

tarafından tarihinde yayınlandı.

1970’li yılların vazgeçilmezi olan İspanyol paça pantolonlar uzun yıllardır moda üzerindeki etkisini yitirmedi ve günümüzde de kullanılmaya devam etmekte. Genellikle kışın tercih ettiğimiz İspanyol paça pantolonlar bu yıl yaz sezonunun da trendi. Peki, ünlü modacıların artık yaz kreasyonlarında da sıkça rastladığımız İspanyol paça modası geri mi dönüyor?

İspanyol Paça Pantolon Modası

ispanyol paça yazlık pantolon

İspanyol paça pantolonlar yaz kış demeden vitrinlerdeki yerini koruyor. Kışın kot gibi daha çok kalın kumaşlarla kullandığımız İspanyol paça, yazın ise daha ince kumaşlarla tercih edilerek kullanımını hala sürdürüyor.

kış mevsimi için ispanyol paça pantolon

İspanyol paça pantolonların günümüze kadar gelmesini sağlayan en büyük etkenlerden biri de çoğu kıyafet ve ayakkabıyla kolayca uyum sağlayabilmesi. Renk ve stil tezatı oluşturmadığı sürece birçok topuklu, klasik, spor ve günlük ayakkabıyla ve sade bir üstle birlikte kullanıldığında çok şık bir görüntü yakalamak mümkün. Yüksek topuklu bir ayakkabıyla kombinlediğinizde bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz.

ispanyol paça

 Peki, İspanyol paça pantolonla nasıl şık bir görünüme sahip olabilirsiniz?

ispanyol paça kot pantolon

İspanyol paçayı birlikte kullandığımız basit aksesuarlar ve kıyafetlerle nasıl çok şık bir şekilde tamamlayabiliyorsak, aynı şekilde demode bir görüntü de elde edebiliriz. Kış aylarında İspanyol paça pantolonunuzu içinize sokmuş olduğunuz gömleğinizle; pantolonunuzun rengine uygun olarak seçtiğiniz klasik, topuklu, spor ya da günlük bir ayakkabıyla ve gözünüze çok da çarpmayacak büyüklükte bir çantayla kombinleyerek çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yine aynı şekilde İspanyol paça pantolonunuzu, pantolonunuza uyum sağlayan bir renkte orta uzunlukta salaş bir kazakla birleştirdiğinizde de modern bir görüntü yakalayabilirsiniz.

beyaz renk ispanyol paça pantalon

İspanyol paça pantolonunuzu yazın kombinlemek de kışın kombinlemek kadar basit! Yazları şık ve modern bir görüntü elde etmek istiyorsanız İspanyol paça pantolonunuzla birlikte kullanacağınız ve diğer her pantolon türüyle uyum sağlayan kolsuz üstler tercih edebilirsiniz. Pantolonlarınızın üzerine kolsuz üstler tercih etmek, uzun veya yarım kollu üstlere göre sizi daha ince ve daha uzun gösterecektir.

ispanyol paça pantalon modeli

Bunun yanında İspanyol paça pantolonlarınızın üzerine göbeğinizi biraz açıkta bırakacak üstler de tercih edebilirsiniz. İspanyol paça pantolonlarınızı istediğiniz renkte bilezikler, uzun ve salaş küpelerle tamamladığınızda çok şık bir görünüme sahip olacaksınız.


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir