Gelin saç modelleri

2016 gelin saç stilleri ve gelin saçı modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

2016 sezonunun gelmesi ile birlikte saç modelleri ve trendleri de tabi ki değişim gösteriyor Özellikle de sizin en önemli gününüz olan düğününüzde kullanacağınız 2016 gelin saç modelleri değişiyor. Gelin başı için seçim yaparken öncelikle saç uzunluğunuz , yüz şekliniz  ve daha da önemlisi makyajınız ile uyacak bir seçim yapmaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde hayat boyu hatıralardan silinmeyecek bu özel günde, hayal ettiğiniz gibi görünmeyebilirsiniz.

Kadınlar, hayatlarındaki en önemli gün olan bu özel düğün gününde haklı olarak şık ve modern gözükmek isterler. İşte bu konumuzda 2016 gelin saç kesimleri ve 2016 gelin başı trendlerinden bahsedeceğim ve bu özel gününüzde doğru gelin saç modelini seçmeniz için size yardım edeceğim.

Düğünlerde genellikle gelin saç modelleri arasından en çok kullanılan ve sevilen model topuz modelleridir. bu saç modeli yeni sezonda çok moda olacaktır. 2016 topuz gelin saçı hem uzun saçlar için hem de orta boy saçlar için kullanılabilir. Ancak uzun saçlar , orta ve kısa boy saçlara göre bu konuda daha avantajlıdırlar. Çünkü uzun saçlar ile tüm topuz modellerini gelin saçı olarak uygulamanız mümkün. Fakat orta boy saçlara sahip kadınlar tüm modelleri uygulayamayabilirler. Ancak endişelenmeyin, bu sezonun 2016 topuz gelin saçı trendlerinden birine, orta saç uzunluğu ile de sahip olabilirsiniz. Sadece daha az model seçeneğiniz olacaktır o kadar.

Gelin topuz saç modeli

Eğer kısa saçlara sahipseniz ve bu yüzden topuz modelleri yerine daha farklı saç modelleri arıyorsanız, sizin için de birbirinden güzel saç modelleri var. Ayrıca kısa saçınızı çeşitli aksesuarlar ile süsleyerek de gelin saçı olarak kullanabilirsiniz. Bu hem trendler arasında hem de çok şık duran bir tercih. Ayrıca 2016 yılında kullanabileceğiniz birbirinden güzel 2016 kısa gelin saçı modellerimiz arasından da bir seçim yapabilirsiniz. Pixie kısa saç modelleri de ayrıca gelin saçı olarak kullanılabilecek kısa gelin saçı tercihleri arasında. Ancak çok gösterişli duran bir saç modeli değildir. İşte tam da bu yüzden gelin saç aksesuarları kullanmanız gerekebilir. Saç aksesuarları gibi küçük dokunuşlarla bu sade görüntüyü yok edebilirsiniz.

2016 sezonunun bir başka popüler saç modeli de orta boy dalgalı gelin saç modelleridir.Benim ev sevdiğim saç modellerinden birisidir.Üzerinizde gerçekten çok doğal ve tatlı bir hava yaratır. Özellikle ombre saç rengi tonları ile gerçekten o kadar doğal bir görüntüsü vardır ki adeta ışıldamanızı sağlar.

Eğer uzun saçlara sahipseniz, en şanslı gelin adaylarından birisiniz diyebilirim. Çünkü özellikle 2016 yılında , uzun saçlarınız ile sahip olabileceğiniz bir sürü popüler gelin saçı modeli bulunmaktadır. Uzun saçlar ile ayrıca harika örgü modelleri de kullanabilirsiniz. Örgü modelleri son 2 yıldır gelin saçı olarak çok fazla tercih edildi ve özellikle geçen yıl, gerçekten birçok gelin tarafından kullanıldı.

2016 sezonu gelin saçı şekilleri ve 2016 gelin başları

Şimdi sizinle biraz görsel paylaşarak kafanızdaki gelin saçı modelinin netleşmesini sağlamak istiyorum. Belki de hiç aklınızda gelmeyecek bir saç modelini beğenecek ve bu önemli gününüzde bu saç modelini kullanmak isteyeceksiniz.
2016 gelin saçı örgü topuz
Topuz gelin saç modeli
2016 gelin saç modeli
gelin saç modelleri
2016 Gelin topuz saç modeli
Dalgalı çiçekli gelin saçı
2016 gelin saçı modeli
gelin örgü saç modeli
gelin saç modeli için örgü saç modeli
2016 kısa gelin saç modeli
Taçlı gelin saçı
gelin saç topuz modeli
 2016 harika gelin saçı modelleri
2016 topuz gelin saç modelleri
gelin başı önerisi
gelin saç modeli örneği
Orta uzunlukta gelin baçı
Gelin topuz saç model örneği
Topuz saç modeli
Örgü topuz saç modelleri
topuz gelin saç modeli örnekleri


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir