Gelin saç modelleri

2018 Yılının En Popüler Gelin Saç Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Kusursuz bir gelin olmanın en önemli koşulu harika bir saç modeline sahip olmaktır. Tercih ettiğiniz gelinliğe ve düğün temasına uygun bir saç modeli ile harika bir gelin olabilirsiniz. 2018 yılında en çok tercih edilen ve gelinlikler ile en uyum sağlayan şık saç modellerini ise sizin için derledik.

En Popüler Gelin Saç Modelleri (2)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (16)

Balerin Topuzu

Prenses gelinlik tercih ettiyseniz en ideal saç modellerinden biri hiç kuşkusuz balerin topuzudur. Özellikle 2018 yılında en çok tercih edilen bir saç modeli olduğunu da söylemek mümkün. Özellikle kabarık, taşlı, gösterişli bir gelinlik için tepede sıkı sıkı toplanmış saçlar uyumlu bir görünüm oluşturur. Şık saç aksesuarları da kullanarak topuza hareket kazandırmak mümkün. Dilerseniz tam bir prenses gibi görünmek için prenses tacı da tercih edebilirsiniz.

En Popüler Gelin Saç Modelleri (21)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (20)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (17)

Dalgalı Açık Saçlar

Son zamanlarda popüler olan bohem düğün teması, birçok gelinin de favorisi haline geldi. Özellikle kırda, bahçede ya da kumsal yapılan bu tarz düğünler için tercih edilebilecek en ideal saç modeli hiç kuşkusuz dalgalı açık saçlar. Eğer saçlarınız orta boyluysa bu saçı en iyi şekilde taşıyabilirsiniz. Çiçek tacı ile son derece uyumlu görünen bu saç özellikle düşük omuzlu veya straplez gelinlikler için uygun.

En Popüler Gelin Saç Modelleri

En Popüler Gelin Saç Modelleri (8)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (10)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (11)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (5)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (14)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (13)

Dağınık Topuz

Gelin saç modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan dağınık topuz da hemen her gelinlikle uyum sağlıyor. Vintage, modern, bohem ya da balo tarzı gelinlikler için uygun olabilen dağınık topuz, özellikle uzun duvaklarla birlikte kullanılıyor. Eğer siz de gösterişli bir gelin olmak istiyorsanız saçlarınızı dağınık topuz yaptırabilirsiniz. 2018 gelin saçı modelleri arasında en popüler olan bu saç modelini farklı saç aksesuarlarıyla süsleyebilirsiniz.

En Popüler Gelin Saç Modelleri (6)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (9)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (4)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (18)

Örgülü Saç Modelleri

2018 yılında en popüler olan saç modellerinden biri olan örgü, hiç kuşkusuz gelin adaylarının da en sevdiği saç modelleri arasında. Yandan örgü, örgülü topuz ya da örgülü yarım topuz gibi farklı saç modelleri gelinlikler ve duvaklarla oldukça uyumlu görünüyor. Özellikle kır düğünleri için ideal bir saç modeli olduğunu söylemek mümkün.

En Popüler Gelin Saç Modelleri (7) En Popüler Gelin Saç Modelleri (1)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (12)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (15)

En Popüler Gelin Saç Modelleri (19)


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir