Gelinlik Modelleri

Bu Senenin Yaz Gelinleri İçin 2016 Yaz Gelinlik Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Gelinlik modelleri, her sezon farklı detaylarla çok daha çeşitli bir hal alıyor. Gelinlik markaları da her mevsim sunduğu farklı koleksiyonlarla bu çeşitliliğe katkıda bulunuyor. Bu çeşitlilik de gelin adayları için sayısız seçenek anlamına geliyor. Gelinlik seçimi aşamasına gelmiş olan gelin adayları kendi zevklerine ve tarzlarına uygun gelinliği bulmak için ince eleyip sık dokuyor. Peki 2016 yaz sezonunda en gözde gelinlik modelleri neler? Eğer siz de düğününüzü 2016 yazında yapacaksanız bu trend modellere göz atmanızda fayda var.

2016 Yaz Gelinlik Modelleri

dantel yaz gelinlik

2016 yaz gelinlik modasına danteller damgasını vuruyor. Göğüs kısmında, kollarda, sırtta ya da gelinliğin tamamında kullanılabilen danteller harika bir görünüm katıyor. Modayı takip eden bir gelin olmak istiyorsanız kesinlikle dantelli gelinlik modellerine bir göz atmalısınız. Özellikle düz kesimli dantelli gelinlikler bu yaz son derece trend. Yaz mevsiminde genellikle kır ya da kumsal düğünleri revaçta olduğu için gelinlikler de rahat ve salaş bir tarza bürünüyor İçinde rahat edeceğiniz ve oldukça doğal görüneceğiniz gelinlikleri 2016 yaz sezonunda bulmanız mümkün. Trend gelinlik modelleri arasında düşük omuzlu ve halter yakalı gelinlikler de ön planda.

halter yaka gelinlik

Eğer omuzlarınızın ve sırtınızın göz alıcı görünmesini istiyorsanız bu gelinlik modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Halter yakalı gelinlik modelleri yaz mevsimine en uygun gelinlikler arasında yer alıyor.

halter gelinlik modeli

Eğer şık bir bahçede kır düğünü planlıyorsanız düşük omuzlu gelinlikler de tercih edebilirsiniz. Balık formlu ve düşük omuzlu gelinlikleri seviyorsanız aşağıda modeli beğeneceğinizi düşünüyorum.

düşük omuzlu gelinlik

Yaz mevsiminin enerjisine ve havasına uygun olarak hafif gelinlikler de popüler. Gösterişli, abartılı, ağır gelinlikler yerine daha hafif ve uçuş uçuş gelinlikler tercih edebilirsiniz. 2016 yaz gelinlik koleksiyonlarında da genel olarak düz kesimli, şifon, tül ve salaş gelinlikler ön planda.

salaş gelinlik modeli

Beyaz gelinlik giymek konusunda takıntılı değilseniz bu yaz bir farklılık yapıp renkli gelinlik modelleri tercih edebilirsiniz. Pudra pembesi, kırık beyaz, krem, bebe mavisi ya da mint yeşili gibi gelinlikler yaz mevsimi için hem oldukça trend hem de iç açıcı bir tercih olacaktır.

pembe beyaz gelinlik modelleri

yumuşak-mavi-gelinlik

Özellikle çiçeklerle bezenmiş bir düğün mekanı, çiçeklerden taç gibi detaylar kullanacaksanız bu renkli gelinliklerle harika görünebilirsiniz.

yumuşak-yeşil-gelinlik

2016 yaz gelinlik modelleri ile ilgili önerilerimiz bu kadar, gelinliğinizi seçtiyseniz sıra geldi gelin saçı seçmeye 🙂 Gelin saç modelleri kategorimizi ziyaret ederek gelin saçınızı seçebilirsiniz.


2 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir