Saç renkleri

2016 Sonbaharına Damgasını Vuracak Saç Renkleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Yaz aylarını bitirdik ve yavaş yavaş 2016 sezonunun sonuna geliyoruz. Artık herkes 2017 sezonu hakkında konuşmaya ve hazırlanmaya başladı bile. Durum böyle olunca 2016 sonbaharı daha hareketli geçecek gibi görünüyor.

sonbahar saç renkleri

Sonbahar saç rengi modası için de oldukça heyecan verici olacak. Birçok ünlü isim saç rengini değiştirdi ve kullandıkları renkler ile konuşulmaya başladı bile. Eğer siz de saç renginizi sonbahara yakışan bir renge boyamak istiyorsanız önerilerimiz ilginizi çekebilir. İşte 2016 sezonu sonbahar modasına damgasını vuracak saç renkleri!

Kuzguni Siyah Saç Rengi

Adriana Lima

Adriana Lima


Aslında biraz kış rengi olan kuzguni siyah saç rengi (Raven black) ünlüler tarafından tercih edilmeye başlayınca sonbaharın moda renklerinden birisi haline geldi. Adriana Lima, Jacquelyn Jablonski, Rihanna, Jennifer Hudson ve Joan Smalls saçlarını kuzguni siyaha boyayan ünlüler arasında. Kuzguni siyah saç rengi nasıl bir tonda diye merak edenler için işte ünlülerin üzerinde kuzguni siyah saç renkleri.

Rihanna

Rihanna

Jacquelyn Jablonski

Jacquelyn Jablonski

Creamy Sarışın Saç Rengi

Tam Türkçe karşılığı kremsi sarışın olan bu renk platin ve sarışının karışımı bir renktir. Tam bir sonbahar rengi olan bu rengi mutlaka denemeyi düşünmelisiniz. İşte iki muhteşem örnek;

kremsi sarışın

kremsi sarışın saç rengi

Saç Dipleri Koyu Ve Uçları Açık Tonlarda Listemizde!

İnanması güç gelebilir ama bu sonbahar trend olan şeylerden birisi de saç dipleri koyu ve uçları açık saç rengi. Dip boyası yaptırmaya üşenmişsiniz gibi gözükeceğini düşünebilirsiniz ancak buna aldırış etmeyin. Çünkü hem zahmetsiz, hem trend hem de oldukça güzel bir seçenek. İşte bu trendi kaçırmayan ünlülerden şık örnekler;

diplerden koyu tonda uçlardan açık saç rengi

diplerden koyu uçlardan açık saç

dipleri koyu saç

dipleri koyu uçları açık

Bal Tonları İle Sonbahara Işıltılı Girin

İşte gerçek bir sonbahar rengi. Eğer saçlarınız koyu tonlardaysa bal tonlarında ışıltılar uygulayarak harika bir saç rengine ulaşabilirsiniz.

bal rengi ışıltılar

sonbahar saç rengi

bal tonları ışıltı

Bronde Rengi Sonbahara da Damgasını Vuracak

Geçen sezonun en çok konuşulan renklerinden birisi olan bronde rengi sonbahara da damgasını vuracak. İşte sonbaharda tercihlerini bu renkten yana kullanan ünlüler;

2016 sonbahar bronde saç rengi modası

bronde saç rengi

bronde saç renk tonu

sohbahar bronde saç rengi

Bu renk en çok beğenilen renkler arasında geliyor. Eğer daha önce karşılaşmadıysanız veya daha detaylı incelemek isterseniz tıklayın.


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir