Moda

2017 Kış Trendi; Kadife Kıyafetler ve Kadife Kıyafet Kombinleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

2016 yılının sonlarına yaklaşırken artık 2017 modası hakkında tüyolar da almaya başlıyoruz. Yaz mevsiminin usul usul uzaklaştığı şu günlerde artık sonbahar ve yaz modası ile ilgili yeni trendleri duymak herkese çok iyi gelecek. 2017 kış modası trendleri arasında belki de herkesi büyüleyecek olan en güzel trend, hiç kuşkusuz kadife trendi. Kadifenin hem gösterişli hem yumuşak hem de zarif havası kış kombinlerimize yansıyor. Elbiselerden ayakkabılara, çantalardan pantolonlara kadar her bir parçayı etkisi altına alan kadife, farklı renkleriyle de büyülüyor.

kadife kıyafet kombinleri

2017 Kış Trendi : Kadife Kıyafetler

Her ne kadar nostaljik bir duruşa sahip olsa da modern tasarımlarla birleştiğinde son derece zarif sonuçlar ortaya çıkıyor. Eğer trendleri takip ediyorsanız bu kış gardırobunuzu bu parlak ve yumuşak kadifelerle doldurmak için sabırsızlanmaya başlayacaksınız demektir.

bayan kadife takım

Peki kadifeyi kombinlerimizde nasıl kullanabiliriz? İşte en güzel kadife parçalar ve kombin önerileri..

2017 Kadife Kıyafet Kombinleri

Son birkaç yıldır trend olan alt ve üst takım giyinme, kadife parçalarla devam ediyor. Eğer ofis hayatınızda şık giyinmeyi tercih ediyorsanız kadife ceket ve pantolon takımları sizin için muazzam bir seçenek olabilir.

2017 kadife pantolon oxford ayakkabı

Bu kadife takımların altına maskulen bir Oxford ayakkabı giyerseniz kombininizle büyüleyebilirsiniz.

kadife elbise modası

Kadife kumaşının zarafetini elbiselerde görmeden olmaz. Özellikle havalar tam anlamıyla soğumamışken serin sonbahar günlerinde kadife elbiseleri giymek mümkün. Yarım kollu, askılı, asimetrik kesimli elbiseler kadifenin yumuşak dokusuyla bambaşka bir hal alıyor.

kadife ceket ve pantolon

Eğer kadifeyi her zaman en şık kombinlerle hayal ediyorsanız bu düşüncenizi tamamen yıkmanız gerekiyor. Çünkü kadife artık her kombine uyum sağlayabilecek kadar modern bir trend haline geldi. Kadife ceketinizi, kot pantolon, basic tişört ve spor ayakkabılarınızla kombinleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik bu kombin ile stil sahibi görünecek ve herkesi kendinize hayran bırakacaksınız.

crop top kadife kombinleri

Gelelim zahmetsiz şıklığa kadifelerle nasıl ulaşabileceğimize. Kadife pantolonlar, tek başına kombinleri yıldız yapmaya yetiyor da artıyor bile. Basic bir crop top ile yüksek belli kadife pantolon veya tam tersi şekilde (üst kadife crop top) giyerek şıklığınızla göz doldurabilirsiniz.

kadife ayakkabılar

Ofis giyiminde ise kadife kıyafetlerinizi şifon gömleklerle de tamamlayabilirsiniz. Stilinize kadifeyi katmak için maxi etekler, kadife ayakkabılar ve çantalar kullanabilir ve bu trendi layıkıyla uygulayabilirsiniz.

Kadife Kıyafet Kombinleri

Kadife kıyafet modası son hızıyla devam ediyor. İşte sizin için seçtiğimiz en güzel kadife kıyafet kombinleri. Bu kombinlerle kış modasını doyasıya yaşayacaksınız!

kahverengi kadife pantolon kombini

mavi kadife kombin

yeşil kadife etek

2017 kış kadife modası

kadife ceket kombini

kadife ceket modelleri

kadife ceket ve etek kombinleri

kadife kıyafetler

kadife modası

kadife ceket ve kırmızı kadife ayakkabı kombinleri

kadife eşofman modası

Bu sezonun modasına ayak uydurmak istiyorsanız ayakkabınızı da kadife seçmeye özen gösterin!

kadife ayakkabılar


2 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir