Ünlülerin saç modelleri

2016 MTV Film Ödülleri Saç Modelleri Ve Makyaj Trendleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Ünlülerin tarzları, saç modelleri ve makyajları ile izleyenleri büyülediği 2016 MTV Film Ödüllerini geride bıraktık. Bize de geceden kalan fotoğraflara bakarak ünlülerin tarzlarını ve stillerini yorumlamak kaldı.

Gigi Hadid

Gigi Hadid 2016 mtv müzik ödülleri

Gigi Hadid’in yeni Brigitte Bardot stili harika olmuş. Kaküllü saçları hafif kabarık ve kaşlarının üzerine kadar olduğu için gözleri ve yüz hatları ön plana çıkmış. Makyajı ile de bunu destekleyerek çok güzel bir hava yakalamış.

Kendall Jenner

Kendall Jenner 2016 MTV müzik ödülleri

Kendall Jenner geceye boğumlu atkuyruğu modeli ile katıldı. Oldukça şık bir tercih olmuş.

Cara Delevingne

Cara Delevingne 2016 MTV Müzik ödülleri

Sıra Cara Delevingne‘nin stilini konuşmaya geldi. İngiliz modeli özellikle takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Geceye dalgalı saçları üzerinde çok zarif bir örgü ile katıldı. Saçlarının ortasından başlayarak sağ kulağının arkasına doğru giden ince bir örgü ile saçlarını kulağının arkasına atmış.  Makyajda ise ağır tonları tercih etmiş. Koyu bir ruj kullanarak daha sert ve ateşli görünüm yaratmış.

Charlize Theron

Charlize Theron 2016 mtv müzik ödülleri

Charlize Theron geceye 3’lü topuz modeli ile katıldı. Makyajda ise açık tonlar tercih etmiş. Zaten kendisi genelde hep bu tonları kullanıyor. Açık tonlar üzerinde çok daha saf ve duru bir güzellik yaratıyor.

Nargis Fakhri

Nargis Fakhri 2016 mtv film ödülleri

Ünlü model Nargis Fakhri de ikili topuz modeli ile geceye katılıyor. Sanırım bu model 2016 yılının trendlerinden birisi olacak.

Emilia Clarke

Emilia Clarke mtv film ödülleri

Emilia Clarke dalgalı ve ombreli saçları ile geceye katıldı. Majyajında ise doğal tonlar kullanmış. Pembe dudakları ve yanakları ile çok doğal ve hoş bir hava yakalamış.

Chloe Bridges

Chloe Bridges mtv film ödülleri 2016

Chloe Bridges kabarık saçları ve büyük kedi gözü makyajı ile desteklediği pembe dudakları ile çok hoş görünüyordu.

2016 MTV Film Ödüllerinde dikkat çeken ünlüler ve stiller bu şekildeydi. 2016 sezonuna damgasını vuracak modeller gördük. Özetle trendleri etkileyecek şık bir gece oldu.


4 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir