Gelin saç modelleri

Gelin Adayları İçin 2016 Gelin Topuzu Saç Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Düğün sezonunun başladığı önümüzdeki günlerde gelin adaylarını haklı olarak tatlı bir telaş aldı. Ee kolay değil, hayatınızın en önemli gecelerinden birisi ve siz gecenin en güzel kadını olmayı hak ediyorsunuz. Bunun için tabi ki gelinlik,makyaj ve saç modelinizi çok dikkatli seçmeniz gerekiyor. Gelin adaylarının bir çoğu için gelin saçı denilince akla gelen ilk model tabi ki topuz modelleri oluyor. Hem dikkat çekici hem de şık bir seçenek olması gelin adayları için gelin topuzu saç modellerini ilk tercih haline getiriyor.

Gelin Topuz Saç Modelleri

Tabi ki saç modelinizi seçerken gelinliğiniz ve makyajınız ile uyumlu bir tercih yapmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Her ne kadar gelin topuz saç modelleri çok şık ve dikkat çekici modeller olsa da tarzınız ile uyumlu olmayan bir model seçerseniz istediğiniz gibi görünemeyebilirsiniz. Bu yüzden önce gelinliğinize karar vermeli, ardından uyumlu saç modelini seçerek buna uygun bir makyaj tercih etmelisiniz.

2016 Gelin Topuzu Saç Modelleri

Sözü daha fazla uzatmadan sizin için seçtiğim gelin topuz saç modelleri ile ilgili önerilerim ile baş başa bırakıyorum. İşte sizin için bulduğum harika gelin topuz saç modelleri ile ilgili öneriler!

2017 gelin topuz saç modeli

abartılı gelin saçı

duvaklı gelin saçı

gelin başı tepeden topuz

gelin başı

gelin saç modeli

gelin saçı

gelin topuz saç modelleri

gelin topuzu

gelin-başı-topuz-modeli

Pırlantalı saç aksesuarları saçınızı süslemek için harika bir tercih.

gelin-taçlı-topuz-gelin-saçı

Saçlarınız için kullandığınız pırlantalı aksesuarları benzer küpeler ile kombinleyerek çok güzel bir gelin olabilirsiniz.

güzel gelin saçı

Eğer büyük bir gelin saç topuzu yaptırmayı düşünüyorsanız aşağıdaki örneği beğeneceğinizi umuyorum. Bu tarz modeller ile pırlantalı veya taşlı taçlar çok şık durmaktadır. Bu tarz aksesuarları kullanmaktan sakın çekinmeyin!

harika gelin saçı büyük topuz

Eğer kakülleriniz varsa gelin saçınız için saç kesiminizi değiştirmenize gerek olmadan da topuz modellerini kullanabilirsiniz.

kaküllü tepeden topuz gelin saçı

modern gelin saç modeli

Örgülü topuz modellerinden hoşlanıyorsanız gelin başı için aşağıdaki gibi bir model kullanmayı düşünebilirsiniz.

örgülü gelin topuzu

Eğer kır düğünü için gelin topuz saç modeli arıyorsanız aşağıdaki model tam da kır ve kumsal düğünleri için tasarlanmış bir model. Kumsal ve kır düğünü konsepti içeren düğünlerde pırlantalı aksesuarlar ve gösterişli modeller yerine daha doğal modeller ve aksesuarlar kullanmakta fayda var. Eğer bu tarz bir düğün planlıyorsanız kumsal düğünü saç modelleri isimli yazımıza göz atmanızı öneririm.

örgülü tepeden topuz

Tepeden topuz arayan gelin adayları için harika bir model.

örgülü topuz gelin saçı

Saç aksesuarlarını kullanırken sınırınız olmadığını unutmayın. Saçınızın yanı veya üstü için kullanacaksınız diye bir kaide yok. Yaratıcı olmaktan korkmayın!

pırlantalı gelin başı

pırlantalı gelin topuz saç modeli

prenses gelin saç topuzu

sade-gelin-başı-modelleri

şık gelin topuzu

2016 yılı modası her ne kadar doğallığın ön plana çıktığı bir sezon olsa da, bu durum düğünleri kapsamıyor. Düğünlerde yine her sene olduğu gibi gösterişli ve abartılı modeller kullanılıyor.

taçlı gelin saç modeli

tarz gelin saç modeli

topuz gelin saçı

2016 gelin topuzu

Gelin saç topuzu modelleri ile ilgili önerilerimiz bugünlük bu kadar. Diğer önerilerimizi incelemek isterseniz gelin saç modelleri sayfamızdaki önerileri inceleyebilirsiniz.


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir