Gelin saç modelleri

2016 Sezonu Gelin Saçı Aksesuarları ve Trendleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Düğün herkes için hayatın en özel günlerinden biridir ve gelinler de bu günün yıldızıdır. Gelinler için belli renkler, aksesuarlar ve tarzlar söz konusu olsa da, her yıl bazı Trendlerin değiştiğini ve tercihlerin de belli yönlerde eğilim gösterdiğini görüyoruz. Çiçekler, taşlar, inciler ve tüller genel anlamda en çok tercih edilenlerden. Özellikle Helenistik tarzın geçen yıldan bu yana süren yükselişi, bu kez gelinliklerden çok saç aksesuarlarını etkiliyor. 2016 yılı için söz konusu olan en iyi gelin saç aksesuarını sizler için derledik. Şimdi hep birlikte bakalım, 2016 gelinleri bu yıl ne tür aksesuarlar tercih edecek.

Gelin Saçı Aksesuarları

İlk olarak göze çarpan boncuklar ve elde edilen zarif çiçek siluetleri oluyor. Bu yılın en gözde saç aksesuarı olarak karşımıza çıkan bu tip tasarımlar, hem topuzlar hem örgüler hem de dağınık saçlar için harika bir tamamlayıcı olabilir. Özellikle örgüler ve dağınık saçlarda harika bir doğallık oluşturduğunu belirtmek gerek. Daha naif ve salon tipi klasik görünümden uzak olmak istiyorsanız, bu tür aksesuarlar tam size hitap edecektir. Üstelik hafif olacağı için saçınızda ağırlık yapmaz ve rahatsızlık vermez.

2016 gelin saçı aksesuarları

2016’nın En Beğenilen Gelin Saçı Aksesuarları

Diğer taraftan klasik, taraklı tokalar taşları ve parıltıları ile ününü koruyor. Halen en gösterişli gelin saçı aksesuarları arasında anılan bu tip tokalar, 2016’da salon düğünü yapacak olanların favorisi. Saçınızın şekline uygun olarak faklı büyüklüklerde ve şekillerde olanları tercih etmeniz mümkün. Örneğin iki taraflı küçük tokaları tercih edebilirsiniz ya da kısa olan saçınızda çok bir değişiklik yaptırmadan büyük ve gösterişli bir toka da kullanabilirsiniz. Bu sayede dikkat çekici ve akılda kalan bir tarz yakalayabilirsiniz.

gelin saçı toka

2016 Gelin Saçı Aksesuarları

Saç aksesuarlarında Retro bir çizgi yakalamak isteyenlerden iseniz de minik ve tüllü şapkaları tercih edebilirsiniz. Bu tip aksesuarlar gelinliğin bir parçası olabildiği gibi, nikâh törenleri için de harika bir tamamlayıcı olabiliyor. Hatta dantelli eldivenleriniz ile de Retro çizginizi koruyabilirsiniz. Üstelik bu tip aksesuarlarda saçınızda çok büyük değişiklikler yaptırmanıza gerek yok. Hafif ve dağınız bir topuz ya da buklelendirilmiş bir saç, minik şapkanızı ön plana çıkarabilir.

2016 gelin saç aksesuarı

Çiçeklerin düğün törenlerindeki yeri elbette ki tartışılamaz. Hem süslemede hem de gelinin şıklığında çiçekler olmazsa olmazdır. Törene renk katmanın yolu da aslında bu tip hoş detaylardır diyebiliriz. Gelin buketinin ardından bu yıl gelin saçı aksesuarı olarak da gerçek ya da gerçek görünümlü çiçeklerin yoğunlukla kullanıldığını görmekteyiz. Rengârenk, sağlıklı ve de doğal bir görünüm için tercih edebileceğiniz çiçekleri ister topuzunuzda kullanın, ister taç şeklinde dağınık saçlarınızda kullanın. Her hâlükârda doğal bir görünüm yakalayabileceksiniz.

gelin saçı aksesuarları

Son olarak bu yılın gelin saçı aksesuarlarında farklı olarak kabul edebileceğimiz tül detayından bahsedebiliriz. Sade bir tül, ancak bu kadar güzel bir gelinlik tamamlayıcı olabilir. Hem güzelliğinize vurgu yapan hem de romantik bir görünüm sunan aksesuar, hafif oluşu ile saçınızın bozulmasına da sebep olmayacak niteliktedir.

Gelin Saçı İçin Aksesuar Önerileri

2016 yılının gelin saç aksesuarı ve trendleri bu yönde şekillense de siz kendinize yakıştığına inandıklarınızı tercih etmelisiniz. Örneğin her kız çocuğunun prenses olma hayaline dayanan taşlı prenses tacı da bir seçenek olabilir ya da sırf inciler ile tasarlanan bir modeli de tercih edebilirsiniz. Bunlar trendlerden öte, zevklere göre tercih edilebilecek olan aksesuarlar ve saç modelleri olacaktır. Nihayetinde gelinin mutluluğu her zaman ön planda olduğundan, gerisi de teferruat oluyor bu durumda. Düğünün hayatın en özel günlerinden biri olduğu gerçeği ile siz de yılın en çok beğenilen gelin saçı aksesuarlarını tercih ederek şık bir gelin olabilirsiniz.Beğeneceğinizi düşündüğüm 2016 gelin saçı aksesuarları arasında daha birçok model buldum.Aşağıda bulduğum bu gelin saçı aksesuarları ve modelleri inceleyerek kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.
gelin başı
gelin başı aksesuarı
gelin başı aksesuarları
2016 gelin başı aksesuarı
2016 gelin başı aksesuarı
gelin saç aksesuar önerisi
gelin aksesuarları
duvak aksesuarı
gelin saçı aksesuar trendleri
gelin saç aksesuar trend
2016 gelin saçı aksesuarları
gelin saçı
2016 gelin saçı
gelin saç aksesuar
gelin saç tokası
gelin saç süsleri
gelin saçı süsleme


6 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir