Saç Modelleri

2016 Balyajlı Saç Modelleri

tarafından tarihinde yayınlandı.

Yeni yıla sayılı günler kala hepimizin içini bir heyecan kapladı, tepeden tırnağa değişmek için arayışa girdik. Kadınlar olarak en önemli aksesuarlarımızda saçlarımız olduğuna göre tarzımıza ve yüzümüze uygun saç modelleri seçme konusunda biraz tereddüt yaşayabiliyoruz. Bugün bende size yeni yıla özel bir saç modelinden bahsedeceğim. Seneler geçse de modası hiç geçmeyecek saç modeli olduğunu düşündüğüm balyajlı saç modelleri 2016 yılında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz harika bir seçim olacak.

Biz kadınlar saçlarımızda farklılıklar yaratmaya ve değişiklikler yapmaya bayılırız ve bu yüzden balyaj, röfle ve gölge gibi uygulamalar yaptırırız. Ancak balyaj, röfle ve gölge birbirinden işlemlerdir.Dolayısıyla arasındaki farkı bilmekte fayda var. Peki ” bu balyaj nedir, 2016 balyajlı saç modelleri nelerdir? ” gelin bu sorularınıza birlikte göz atalım ve en doğru yanıtı vermeye çalışalım.

balyajlı saç

Balyaj Nedir, Gölge ve Röfleden Farkı Nedir?

Yıllardan beri gölge, röfle ve balyaj karıştırılır, bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum ve hepsini size tanıtacağım. Böylece hepsi hakkında net bilginiz olacak  ve yeni yılda balyajlı saç modeli yaptırmak için heyecanlanacaksınız. Aradaki farkı anlayabilmeniz için bilmeniz gereken en önemli şey; röfle, gölge ve balyaj arasındaki farkın saça uygulanma sıklıkları ve kalınlıkları ile alakalı olduğudur.

Röfle;  İnce saç tutamları halinde sık bir şekilde saça uygulanan bir tür gölgelendirme şeklidir. Röfle işlemi çoğu zaman saçın kendi renginden bir kaç ton daha açık renk uygulaması yapılarak elde edilir.

Balyaj; Düzgün bir uygulama olan röflenin aksine oldukça doğal ve istenilen kalınlık ve sıklıkta uygulanabilen gölgelendirme şeklidir ve son zamanlarda kadınlar tarafından en çok sevilen gölgelendirme işlemidir. Çok sevilmesi ve yıllardır modası geçmemesi saçlarınızda çok doğal duruyor olmasıdır.

Gölge: Bu da röfle işlemi ile çok benzerlik gösterir, ancak daha seyrek uygulanarak yapılır. Mevcut saç renginizin bir kaç ton açılması işlemi ile saçınıza ışıltı katmak için yapılır.

Bu üç uygulama da çok uzun yıllardan beri kadınlar tarafından vazgeçilmez olan uygulamalardır ancak doğru şekilde uygulanmaları gerekir. Bu yüzden mutlaka alanında uzman olan bir kuaförden yardım almalısınız.  Aksi takdirde yapılan hatalı uygulamalar daha yaşlı ve solgun görünmenize yol açabilir, hiç bir kadın bu görünümü istemez.

2016 balyaj saç modelleri

Neden Yeni Yılda Balyajlı Saç Modelini Tercih Etmeliyiz?

Balyaj, röfle ve gölge işlemleri kendi arasında benzerlikler gösterse de balyajı diğer ikisinden farklı tutmamız gerekir. Çünkü balyaj ile hedeflenen saçlarınızda doğal bir ışıltı yakalamaktır. Dolayısıyla yaptırmak istediğiniz kadar gölgelendirme yapılacaktır, tamamen sizin isteğinize uygun bir saç modeli olacaktır. Mesela yüz ifadesi veya saç modeli ile görünümleri sert olan kadınlar uygun balyaj uygulamaları ile yumuşatılabilir. Açık tenli kadınlara ise canlı tonlarda balyaj uygulamaları yapılarak cilt tonlarına canlılık katılabilir.

Yeni yıla bir yenilik yaparak girmek istiyorsanız, saçlarınıza ışıltı vermek ve doğal görünmek için 2016 balyajlı saç modelleri sizin için uygun bir seçim olacaktır. Balyaj çeşitleri denilince aklınıza yüzlerce balyaj çeşidi gelebilir, seçeceğiniz kuaföre göre kendinize ve yüzünüze en uygun balyaj çeşidiniz seçerek yeni yıla yeni bir saç modeli ile adım atın. Bana göre saçlarında mükemmel bir değişim olmasının yanı sıra doğal görünmek her kadının hayalidir.

Balyajlı Saç Modelleri 2016

Bu güzel görünüme kavuşmak için alanında uzman bir kuaför seçip hemen balyaj işlemi yaptırmalısınız. Tabi kuaför seçiminden sonra size uygun olan balyaj modelini seçmeniz de gerekiyor. Seçim yapmadan önce sizler için hazırladığım aşağıdaki balyajlı saç modelleri resimlerine mutlaka bir göz atın.
2016 balyaj
2016 balyaj modelleri
2016 balyaj saç
balyaj renkleri
balyaj saç modeli
balyajlı saç modelleri
balyajlı saç modeli
2016 balyajlı saç modeli
balyajlı saç tonları
balyajlı saç kesimleri


1 Yorum var

    Yorum yapın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir