Saç Modelleri

Kırmızı halıdan en iyi 10 saç modeli

tarafından tarihinde yayınlandı.

Bu yazımda sizlere 2015 sezonu kırmızı halıdan harika saç modelleri paylaşacağım. Kimin hangi saç modeli ve rengini kullandığı ve ne giydiğinin en çok konuşulduğu yerlerden biri olan Oscar ödül töreni yani Kırmızı Halı.Katılanların tarzları ve görünüşleri ile günlerce konuşulduğu, en ünlülerin moda dünyasını belirlediği bu özel günde ünlüler hangi saç modelini tercih etmiş? Birlikte inceleyeceğiz.

Kırmızı halıda boy gösteren ünlü isimler, kullandığı makyaj , saç modeli ve giydiği kıyafetler ile sezonun trendlerini belirlemeye devam ediyor. O sene kırmızı halıda bir ünlü üzerinde gördüğümüz saç modeli , beğenilerek sezonun trendini belirliyor. Bu yüzden eğer popüler ve modaya uygun bir tarzınız varsa kırmızı halıdaki ünlülerin saç modelleri sizin için rehber niteliğinde! Lafı daha fazla uzatmadan kırmızı halıdan en beğenilen saç modellerini paylaşmaya başlıyorum!

2015 Kırmızı halı saç modelleri

Kırmızı halıdaki en güzel saç modellerini bir araya getirdik. İlk olarak ünlü model Cara Delevingne ile başlıyoruz!

Cara Delevingne
Son yılların en popüler modellerinden birisi olan Cara Delevingne, kırmızı halıda kendine yakışanı yaparak çok şık dalgalı bir saç modeli ile boy gösterdi.
Cara Delevingne kırmızı halı saç modeli
Rihanna
1988 doğumlu olan ünlü sanatçı Rihanna, kırmızı halıda saçlarından çok giydiği kıyafeti ile konuşuldu. Kıyafetinden dolayı saçları geri planda kalsa da, bu saç modelinin çok doğal ve şık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Rihanna kırmızı halı
Lady Gaga

Bence en güzel saç modellerinden birisi Lady Gaga’nın bu saç modeliydi. Lady Gaga’yı beğendiğim için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz 🙂 ?
lady gaga kırmızı halı

Scarlett Johansson

2015 yılının en popüler saç modellerinden biri olan pixie saç modelini tercih eden Scarlett Johansson, Kırmızı halıya damga vuran isimlerden birisi oldu.

Scarlett Johansson kırmızı halı saç modeli

Margot Robbie

Avustralyalı ünlü oyuncu şık kısa saç modeli ile gerçekten çok beğenildi.
Margot Robbie kırmızı halı saç modeli

Jennifer Aniston

Tarzını yıllardır çok nadir değiştiren Jennifer Aniston karşımıza yine benzer bir saç modeli ile çıkıyor.
Jennifer Aniston kırmızı halı saç modeli

Emma Stone

Emily Jean Stone yani bildiğimiz ismiyle Emma Stone kırmızı halıya yine damgasını vuran isimlerden birisi. Asimetrik dalgalı kısa saç modeli ise gerçekten muhteşem görünüyor.
Emma Stone kırmızı halı saç modeli

Nicole Kidman

Yılların yaşlandıramadığı ödüllü sinema oyuncusu Nicole Mary Kidman kırmızı halıda yine saç modelinden ve kıyafetinden söz ettireceğe benziyor.
Nicole Kidman kırmızı halı saç modeli

Keira Knightley

Hem saç modeliyle hem de kıyafetiyle muhteşem bir uyum yakalayan Keira Knightley bence gecenin en güzel isimlerinden birisiydi.Keira Knightley kırmızı halı saç modeli

Rosamund Pike

Topladığı saçları ve kırmızı elbisesi ile göz kamaştıran Rosamund Pike gecenin beğenilen isimlerinden birisi.
Rosamund Pike kırmızı halı saç modeli

2015 kırmızı halıdaki en güzel saç modellerini birlikte inceledik.Umarım size ilham verecek fikirler bulabildiniz. Görüşleriniz hakkında aşağıdan yorum yapmayı unutmayın!


Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir